RAJ ZA OČI: Pet tipova dekoltea i šta govore o ženi!

Autor:

Lifestyle

01.11.2020

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dekolte se smatra jednim od najženstvenijih izreza odeće jer ističe grudi i vrat.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovakav način isticanja grudi uobičajen je još od 11. veka, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lepo oblikovane i zdrave grudi. Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, hirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka.

Saznajte šta svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici:

Push up dekolte

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sedeti skrštenih ruku. Rešiće svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je direktna, efikasna i zapravo jednostavna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Duboki dekolte

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom egzibicionistkinjom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopšte nije tačno. Dok muškarci i žene posmatraju takvu ženu, ona zapravo posmatra njih. Usput primećuje više nego što oni uopšte mogu razumeti.

 

 

 

Side boob dekolte

Vlasnica ovog dekoltea nije srećna ukoliko bar dve stvari ne radi u isto vreme. To je prava multi – taskerka, jer uvek ima jedan dekolte napred i još bar po jedan sa svake strane.

Stisnuti dekolte

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova cura je pobednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Skriveni dekolte

Njegova vlasnica mora uvek sve stvari imati pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna što radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi naknadno, piše Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading