Lek iz narodne medicine protiv migrene: Uklanja bol i donosi olakšanje momentalno

Autor:

Lifestyle

27.09.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osobe koje pate od čestih glavobolja znaju koliko to može da bude neprijatan i ometajući bol.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Migrena bukvalno može nekoj osobi bukvalno da upropasti život. Što je još gore, ove bolove nije uvek moguće prevazići sa lekovima.

Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima? Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, a za koju neki korisnici kažu da im je veoma pomogla.

 

Predložena metoda lečenja od migrene je veoma jednostavna: sve što vam treba je so i limunov sok.

Prvo treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku so, jer je obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118. So može da vas spase glavobolje, migrene, da poveća nivo seratonina u krvi, da ojača nervni sistem i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

RepublikaFoto: Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dakle, ono što treba da uradite jeste da uzmete čašu sveže isceđenog limunovog soka i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promešate, preručite u veći sud i u to dodate čašu vode. Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

 


Ukus je daleko od prijatnog, ali ovaj napitak deluje momentalno, kao da je prava magija!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading