FENG-ŠUI SAVETI ZA PRIZIVANJE BOGATSTVA: Ako hoćete da imate više novca, nosite OVAKAV novčanik!

Autor:

Lifestyle

08.09.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novčanik je stvar koju volimo najviše kada je puna novca, a filozofija uređenja životnog prostora feng-šui tvrdi da kvalitet, izgled i uređenost buđelara utiče na to koliko para ćemo imati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukoliko mislite da ova feng-šui pravila mogu da poboljšaju vašu finansijsku situaciju, Srpski telegraf prenosi savete stručnjaka iz ove oblasti Sandre Drinčić. Čak i ako ne volite da nosite novčanik sa sobom, važno je da ga imate, makar on stajao kod kuće.

  • Redovno dopunjavajte i uzimajte iz njega
  • Novčanik može stajati u spavaćoj sobi ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš i da ga često otvarate
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BOJA

Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno - vatra, zlatno - metal). Vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato.

Za muškarce: smeđi sa zlatnim detaljem (smeđe - zemlja - stabilnost, zlatno - metal). Zemlja stvara metal = stalni prihodi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

KUPOVINA

Pravilo je da ga uvek sami sebi kupite jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju finansija ima osoba koja vam je kupila novčanik.

I drugo, ne koristite ga ako vam je novčanik poklonjen prazan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

UREDNOST

Da li su novčanice lepo složene? Ako nisu, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših finansija, kao i u domu. Nered u novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Novčanik ne sme da bude pun papira i vizitkarti. Takođe, nikako ne smete da nosite neplaćene ili čak i plaćene račune jer će uvek privlačiti energiju plaćanja. Poželjno je da nosite odvojen novčanik sa vizitkartama i papirićima.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

PONOS

Trebalo bi da se ponosite svojim novčanikom jer, ako ga ne volite, nećete moći ni da ga punite. Kada kupujete novčanik, izaberite tako da baš taj želite.

SVOTA NOVCA

Metafizička tajna kaže da bi trebalo da imate malo više novca u novčaniku od uobičajenog jer to priziva još veći priliv novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading