POKLANJAMO: "Tetka Saveta", novi dodatak koji će vaš dom dovesti do perfekcije - ne rasipajte novac i vreme, čitajte nas jer donosimo tekstove koji rade za vas

Autor:

Lifestyle

20.04.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima svake srede poklanjamo novi dodatak "Tekta saveta" u kojem možete da saznate puno korisnih stvari koje će vam olakšati održavanje domaćinstva.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Svake srede uz štampano idanje Srpskog telegrafa dodatak "Tetka Saveta"

U novom dodatku možete saznati kako da uredite vaš dom, vršite popravke, kako od starih stvari da napravite nove i funkcionalne. Otkrivamo trikove za savršenu negu kose i tela koje će učiniti da izgledate savršeno, a tu su i feng-šui saveti koji će vašem domu obezbediti napredak i blagostanje.

U prvom broju, koji izlazi u sredu 22. aprila, pročitajte zanimljve tekstove koji će vam biti od koristi.

Jedna od najvažnijih stvari u borbi protiv koronavirusa jeste pravilna dezinfekcija. Saznajte koja su to prirodna sredstva najbolja za čišćenje domaćinstva i koristite ih umesto agresivnih industrijskih proizvoda koji mogu naškoditi zdravlju.

Prirodna nega lica i tela je efikasniji način za lep izgled od skupih kozmetičkih proizvoda i tretmana. U prvom broju novog dodatka otkrijte tajne savršene kože.

Obavaljanje svakodnevih zadataka u domaćinstvu često ume da bude zamoran posao, ali to ne mora da bude tako. Pretvorite ovu dosadnu rutinu u zabavnu radnju.

Svi mi želimo da budemo miljenici sreće. Pomoći ćemo vam da i vi osetite blagodeti života uz feng-šui savete koji će vas približiti radosti.

Ta uporna masnoća! Rerna, sudopera, namešaj, svuda je ima i tvrdokorna je za čišćenje. Ali tu je limun, moćno voće koje otklanja masnoću.

Mali trikovi kako da od starih komada odeće napravite stvari od kojih se nećete odvajati.

Sve ove priče čitajte u novom dodatku "Tetka Saveta" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs. Nemojte da rasipate novac, vreme i energiju, čitajte naš dodatak i perfektno uredite domaćinstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading