Poklanjamo "Ruski lekar": Rešite se nesanice uz čajeve i savete čuvenog ruskog travara

Autor:

Lifestyle

01.04.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa možete pronaći magazin Ruski lekar. Sve o zdravju i prirodnom lečenju na jednom mestu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najbolji lek protiv insomnije nalazi se u prirodi. Biljni čajevi koje vam predlažemo rešiće neprijatan problem nesanice koji može da zagorča svakodnevni život. Tu je još i tradicionalni ruski lek, kao i saveti čuvenog ruskog travara Dmitrija Jurovskog koji će vam pomoći da utonete u preko potrebni san.

Moćni peršun - vitaminska bomba koja je puna minerala postaće vaš neizostavan deo svakog obroka.

Saznajte i sve o prirodnom lečenju upale pluća. Kako nastaje pneumonija i koji su efikasni načini da se sačuvate od respiratornih infekcija.

Jevgenij Komarovski, pedijatar i tv zvezda, savetuje roditelje kako da u vreme izolacije svoju decu držite podalje od tv ekrana i drugih tehničkih uređaja. Iskoristite ovo vreme da se bliže povežete sa članovima svoje porodice.

Epidemija koronavirusa uzrokovala je sve veću potražnju za dezinfekcionim sredstvima kojih u ovom momentu ima jako malo u radnjama i apotekama. Zato, umesto jakih sredstava na bazi alkohola, otkrijte koja su to prirodni dezinficijensi koji efikasno štite od virusa.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pronaći u magazinu Ruski lekar, koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Ruski lekar za 2. april 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading