BACITE JE: Ova odeća privlači negativnu energiju!

Autor: kolektiv.me

Lifestyle

12.09.2017

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo liste stavari koje pod hitno treba da izbacite iz ormara!

RepublikaFoto: pixabay.com
Izbacite iz ormara sve što ne nosite

1. Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami u ormanu nije mesto. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam dugo potrajati.

2. Haljina koju ste nosili na više od pet venčanja

Ili koju god brojku imate na umu. Dakle, vrijeme je da onda da mjesto te haljine zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

 

 

 

3. Odevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osećati puno bolje.

4. Iznošeni grudnjaci

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Ipak, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz svog ormana.

 

 

 

5. Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnima tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine ili neki drugi predmet ako ste kreativni.

6. Bele majice koje su požutele (ili pomodrele)

Majice najvećim delom čine našu garderobu, a bele majice su ključni komadi. Međutim, ako su požutele ili pomodrele i ne mogu da se izbele, onda nema smisla da ih držite ih u ormanu.

7. Neodgovarajući komadi

Odeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara i koja je neudobna izbacite iz ormana i zamenite je odećom u kojoj se osećate dobro i koja vam odlično pristaje.

 

 

 

8. Odeća iz "prošlog" života

Odevne komade iz srednoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormanu. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koji ćete zapravo nositi.

9. Nespareni komadi

Za nesparene čarape, rukavice i minđuše više nema mesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamenjive zato nema smisla da ih čuvate. 

10. Oštećeni ofingeri

Oštećene vešalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cene ofingera su poprilično pristupačne zato lako možete pronaći nove i bolje zamene.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading