MOMAK SE SAM "LEČIO", DOKTOR HITNO UPOZORIO: Ovaj ''kućni lek'' je opasan - PRŽI vam kožu boli kao pakao! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.03.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Moja baka kaže - kad vidiš da peni, znači da radi”: Doktor odreagovao na viralni video mladića koji ispira ranu hidrogenom i zbunio milione.

MOMAK SE SAM "LEČIO", DOKTOR HITNO UPOZORIO: Ovaj ''kućni lek'' je opasan - PRŽI vam kožu boli kao pakao! (VIDEO)

Foto: profimedia/ilustracija

Video koji je nedavno osvanuo na TikToku, a koji prikazuje mladića kako se valja od bolova nakon što je sipao vodonik-peroksid na ranu, za kratko vreme prikupio je 30 miliona pregleda.

Tako je stigao i do najpoznatijeg doktora na internetu, Karana Radža, čija reakcija je sve zbunila.

Odmah nakon što je sipao hidrogen na ranu, taman kada je počeo da peni, na videu se vidi kako mladić gotovo u agoniji koluta očima i valja se po pločniku, tresući povređenom nogom, prenosi “Dejli star”.

- Ovo izgleda kao vodonik-peroksid! Jao! Ne radite isto što i ovaj momak. Hidrogen nije namenjen za posekotine, ogrebotine i otvorene rade. Ubiće bube, da, ali i ćelije vaše kože. Može da odloži zarastanje rane i da li sam već spomenuo da boli kao sam đavo? -  rekao je doktor Radž gledajući pomenuti video mladića.

Njegova reakcija brzo je podelila internet, dok se nekolicina složila da ne bi trebalo ponavljati postupak mladića, ostali su u šoku slušali reči doktora.

- Čekaj, čekaj, NE koristi se za posekotine i slično? Pa ja sam ga ceo život stavljao na rane”, napisao je jedan korisnik, druga devojka dodaje: “Ako peni – znači da radi, to je govorila moja ba

- Žao mi je, ali baka nije u pravu. Koristite vodu, alkohol, jod – birajte sami - odmah se nadovezao odgovor lekara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading