HUMANITARNA AKCIJA MEDELE ZA BORBU PROTIV RAKA DOJKE: Štrudla za duži život ŽENA u Srbiji

Autor: Republika

Lifestyle

23.02.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.D. MEDELA obezbediće finansijska sredstva za obezbeđivanje pregleda što većeg broja žena

HUMANITARNA AKCIJA MEDELE ZA BORBU PROTIV RAKA DOJKE: Štrudla za duži život ŽENA u Srbiji

Foto: Promo foto

A.D. MEDELA je svesna značaja skriniga i ranog otkrivanja raka dojke. Kao društveno odgovorna kompanija donela je odluku da podrži humanitarnu akciju za borbu protiv raka dojke. Medela će obezbediti finansijska sredstva neophodna za obezbeđivanje pregleda što većeg broja žena u Beogradu.

Sredstva će se prikupljati tako što će se od svakog prodatog proizvoda Štrudle Jagoda vanila 240g u limitiranom pakovanju obezbediti 5 din za donaciju.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

U saradnji sa Fondom B92 i Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, donacija kompanije Medela će biti iskorišćena za troškove rada pokretnog mamografa, sa ciljem da se obezbede besplatni pregledi žena i podstakne rana dijagnostika. Mamograf će biti postavljen na teritoriji grada Beograda u periodu od 17.10. do 23.10.2022.godine. 

Cilj nam je da podignemo svest žena o važnosti samopregleda i pregleda, jer je rak dojke izlečiv u 90% slučajeva, ako se otkrije na vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading