GUTLJAJ SVAKI DAN: Spasite se bolesti uz ova dva sastojka

Autor: vestinet

Lifestyle

08.10.2021

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj “koktel” možete pripremati ceo život, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Posle mesec dana osetićete promene nabolje.

Republika

Foto: pixabay.com

Čudotvorni lek svi imate kod kuće

Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled pomlađen. Zaboravićete na probleme s probavom, osećaćete se zdravo s puno energije.

Jetra u našem organizmu ima ulogu laboratorije krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Ona takođe čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje.

Čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

Ovaj “koktel” možete pripremati celi život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Posle mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled pomlađen.

Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećaćete se zdravo s puno energije.

Republika

Foto: Photo by pixpoetry on Unsplash

Limun i maslinovo ulje čine čuda za zdravlje

Maslinovo ulje kao ni jedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu probave koji ubrzava rad creva.

Isto dejstvo na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi.

Možete i u hladnjaku, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti vene od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading