IMA SAMO 3 GODINE: Devojčica porodila ovcu kao od šale! (ŠOK VIDEO)

Autor:

Lifestyle

07.05.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnjakinja koja je odrasla na farmi prisustvovala je mnogim rođenjima raznih životinja, a da pomaže prilikom porođaja ovaca počela je još sa dve godine...

RepublikaFoto: facebook.com/Sassy
Prvi put porodila ovcu sa 3 godine

Od tog trenutka, pa do nastanka ovog videa prošlo je nešto više od godinu dana, ali će scene koje vidimo sigurno ostati upamćene zauvek. Naime, lakoća sa kojom devojčica gura ruku u utrobu ovce kako bi joj pomogla da se porodi kod mnogih izaziva čak i šok.

Ipak, oni koji se malo razumeju u proces rađanja kod ovaca, znaju da je često potrebno uhvatiti bebu dok je u stomaku i povući je van kako bi se sve brže i bezbednije završilo.  To, naravno, do sada nisu radila deca, poebno ne trogodišnjaci.

Zato je prizor male devojčice dok joj je cela ruka zavučena u ovcu možda neprijatna, ali moramo da imamo na umu da ona zapravo radi posao isto tako  dobro kao veterinar, odnosno odrasli u njenoj porodici koji brinu o zdravlju i dobrobiti životinja.

Ova trogodišnja babica pomogla je ovci da na svet donese ovčicu devojčicu za koju smo sigurni da će imati srećan život jer je okružena ovako pametnim i brižnim ljudima.

Takođe, kada vidimo kako je lako protekla prva asistencija prilikom rađanje ovce, velike su šanse da će ova trogodišnjakinja poroditi na stotine životinja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading