VRHUNAC OD ČETIRI SATA: Zbog orgazma završila kod lekara

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

23.04.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liz iz Sijetla je otkrila da je doživela orgazam koji je trajao četiri sata. Nije znala šta da uradi pa je tražila pomoć lekara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Produženi orgazam joj uništio život

Na kraju je prestao sam od sebe, ali onda je počela da doživljava iznenadne orgazme.

Za mrežu TLC u emisiji pod nazivom "Zbog seksa sam završila u hitnoj", Liz je otkrila da je bila prisiljena da potraži lekarsku pomoć zbog "beskonačnog" orgazma.

Pošto joj je seks na brzaka s partnerom doneo četiri sata užitka, Liz je ispričala kako je isprobala niz različitih trikova samo da orgazam prestane - od crnog vina do antihistaminika. Kada ništa nije pomoglo, zaključila je da mora kod lekara.

- Ljudi koji nikada nisu prošli ovo iskustvo možda misle da bi petominutni orgazam ili sat vremena dugi orgazam bio stvarno odlično iskustvo, ali sve dok to stvarno i ne dožive. Morala sam nazvati šefa i reći mu da se ne osećam najbolje. Na kraju sam nazvala svakog medicinskog stručnjaka kojeg znam kako bih pokušala dobiti odgovor koji će mi pomoći - ispričala je Liz.

Pošto je lekaru objasnila problem, orgazam je napokon prestao sam od sebe.

- Nisam mogla da verujem i bojala sam se da će ponovno početi. To je fizički, emocionalno i mentalno grozno iskustvo - dodala je.

Ali, onda su počeli novi problemi. Počela je doživljavati nenadane orgazme.

- Prvo mi se to događalo samo nakon seksa, ali nakon nekog vremena počelo bi nakon gledala televizije, šetnje... Niotkuda bih doživela orgazam koji je trajao i trajao. Znala bih da imam i do 12 spontanih, produženih orgazama dnevno - ispričala je Liz.

Na kraju su joj lekari dali lekove protiv napada. S vremenom je  počela da doživljava sve manje seksualnih vrhunaca, najprije jedan dnevno, pa svaki drugi dan, a trebalo je pet meseci dok se sve smirilo i vratilo u normalu, piše Mirror.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading