Sloba lečio sinuse ČUPANJEM KOSE: Pevač i njegova verenica se podvrgli alternativnoj medicini!

Autor:

Lifestyle

14.04.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Slobodan Radanović imao je velike probleme sa sinusima koje je sada rešio alternativnom medicinom.

Foto: instagram.com/printskrin
Podvrgao se alternativnoj medicini... Sloba Radanović

Pevačeva devojka, Jelena Đuričanin i on već duže vreme imaju probleme sa sinusima, a nakon brojnih poseta lekaru koje nisu urodile plodom sada su pronašli rešenje. Njih dvoje otišli su kod nadrlekara koji im je čupao kosu kako bi im izlečio sinuse:

- Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i česte glavobolje. Nema šta nisu probali i ništa im nije pomoglo. Čak su jedno vreme odlazili kod lekara u Moskvu da ih leči - počinje priču dobro obavešteni izvor 

- Reč je o narodnoj medicini koja se vekovima prenosi s kolena na koleno. Pacijentima se masira glava i napipavaju čvorovi, koji se razbijaju tako što im se čupka dlaka i oslobada sva tečnost kroz nos.

Foto: e-stock agency
Iste probleme imaju... Jelena i Sloba

- Prvo je masirao glavu Slobi, pa onda Jeleni. Napipao im je dosta čvorića i čupkao ih na tim mestima po glavi. Rekao im je da će im nos curiti više nego što je uobičajeno, a tako je i bilo - završava priču izvor.

Sinusi nisu jedina boljka poznatog pevača. Nedavno je bio u Zagrebu zbog problema sa hrskavicom oba kolena.

- U Zagrebu sam bio na transplantaciji matičnih ćelija. Imao sam velikih problema sa hrskavicom na kolenima. Prijatelji su mi preporučili tu intervenciju, koja veoma kratko traje i oporavak nije težak. Jedino što nisam mogao nekih desetak dana da treniram, ali sam imao redovnu terapiju kako bi se koleno što pre vratilo u normalu - kaže Radanović za Hit.

Komentari (0)

Loading