Poklanjamo magazin Ruski lekar: Prirodan način da se oslobodite dioptrije - vežbe za oči učiniće vaš vid savršenim

Autor:

Lifestyle

29.04.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvorobroju štampanog izdanja Srpskog telegrafa našim dragim čitaocima poklanjamo dva magazina: Ruski lekar i Super enigmu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U magazinu Ruski lekar možete saznati brojne informacije o prirodnom lečenju i korisne savete o negi tela i očuvanju zdravlja.

U ovom broju otkrijte kako da na potpuno prirodan način postignete savršeni vid. Vežbe za oči mogu pomoći i kod skidanja dioptrije bez potrebe da se podvrgnete operativnim zahvatima.

Bolni plikovi predstavljaju neugodan problem koji se javlja na koži. U našem magazinu prenosimo vam važne savete i uputstva za spravljanje melema, pomoću kojih možete u potpunosti da se oslobodite ovih neugodnih i bolnih otoka.

Lepe i negovane ruke su ideal svake osobe, ali zanoktice često umeju da pokvare tu sliku. Predstavljamo vam prirodnu kremu koja će vaše nokte učiniti savršenim i otkloniti ovu estetski ružnu pojavu.

Bolne pojave u predelu bubrega zadaju ogromne muke kod kojih, čak ni jaki lekovi, često ne mogu da pomognu. Prirodni recepti za čišćenje peska i kamenca u buburegu olakšaće tegobe onima koji već imaju problem, ali i očistiti zdrave bub

Pasulj je namirnica koja sadrži brojne zdrave nutritijente koji jačaju organizam i čine ljude zdravijim. Saznajte kako ova biljka može da koristi telu i zašto je važno da je redovno konzumirate.

Uz magazin Ruski lekar, poklanjamo i Super enigmu - magazin za sve one koji vole da treniraju moždane vijuge i rešavaju logičke probleme.

Sve ove priče možete pronaći u četvorobroju štampanog izdanja Srpskog telegrafa, koji izlazi na povećanom broju strana, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Ruski lekar za 30. april 2020. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading