ZABORAVITE NA G TAČKU, OVAJ DODIR ĆE JE DOVESTI DO LUDILA! Obezbedićete ŽESTOKI ORGAZAM i sebi i njoj!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

25.07.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama je G tačka bila prava enigma mnogim muškarcima, stručnjaci sada otkrivaju kako možete da potpuno izludite svoju partnerku i obezbedite joj zadovoljstvo koje će pamtiti.

Foto: pixabay.com
Orgazam traje duže čak 20 sekundi

Mnoge žene imaju problem sa doživljavanjem vrhunca tokom seksualnih odnosa, a nemali je procenat onih koje ga nikada i ne dožive. 

Dok su muškarci decenijama mudrovali kako da otkriju čuvenu G tačku i svoje partnerke dovedu do ekstaze, stručnjaci poručuju da je njihovim "mukama" došao kraj. Otkrivena je još jedna tačka na ženskom telu koja garantuje erupciju strasti kako njoj, tako i vama.

Za A tačku je retko ko čuo, a seksolog Ivon Fulbrajt tvrdi da njena stimulacija daje najintenzivnije i najduže moguće orgazme. Ona se nalazi duboko u vagini, svega par centimetara posle G tačke, između grlića materice i bešike, piše Glossy.


- Sastoji se od vrlo osetljivog tkiva koje vlaži kada se stimuliše, pa zato stimulacija ove tačke mnogo znači ženama koje imaju povremene ili stalne probleme sa suvoćom vagine - kaže seksualna savetnica Ada Kadel. 

 

Prednost A tačke je što njenom stimulacijom orgazam traje 20 sekundi duže od običnog, poručuje ona.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading