NE ODRIČITE SE VOĐENJA LJUBAVI: Poze za uživanje u letnjim danima

Autor: Marija Stanić

Lifestyle

03.07.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mnogima na plus 35 seks verovatno ne pada na pamet, kada strast udari u glavu, tu su poze idealne za uživanje koje mogu čak i da osveže ako se primenjuju na pravi način.

RepublikaFoto: pixabay.com
Odabir poze i male cake za rashlađivanje tokom odnosa povećaće užitak

Uz seks često ide epitet vruć, za igrice u krevetu vrućine svakako nisu idealne. Ipak, ako želite da eksperimentišete i budete kreativni, letnje vođenje ljubavi može biti veoma uzbudljivo. Krevet zamenite prijatno hladnim pločicama, tuš-kabinom ili kadom, a nemojte zanemariti i prednosti seksa na skrovitim plažama.

Tajna neverovatnog letnjeg seksa je jednostavna - akcija u figurativnom smislu treba da bude vrela, a u bukvalnom smislu hladna. Srpski telegraf predlaže 10 poza idealnih za vrele letnje dane.

Pereca

Ovu pozu isprobajte na hladnim pločicama jer ćete se tako najmanje oznojiti. Žena treba da legne na bok i podigne jednu nogu gore, dok muškarac treba da zajaše ženinu nogu koja je na podu i naj način prodre u nju. Kod ove poze je najbolje što uz minimalne pokrete možete iskusiti duboku penetraciju

Klasičan dogi stajl

Kod ove poze žena treba da se spusti na sve četiri, dok je muškarac iza nje na kolenima. Uključite ventilator i usmerite ga da duva prema vama tokom seksa, pa ćete se minimalno oznojiti. Kod ove poze je dobro i što prilikom nje muškarci najbrže dolaze do vrhunca, pa seks neće predugo trajati.

Tačke

Muškarac treba da sedne na ivicu kreveta, a žena neka mu sedne u krilo okrenuta od njega i neka se osloni rukama o pod. U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima, pa će i znojenje biti minimalno.

Školjka

Žena treba da legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Ova poza je dobra za pružanje oralnog seksa ženi jer uključuje minimalno dodirivanje, a ako je koristite za klasičan seks, znajte da uključuje nešto više dodirivanja od ostalih letnjih poza, pa je najbolje da bude poslednja po redu.

Uveo cvet

Kada je temperatura visoka, najbolje će vas rashladiti klima-uređaj ili ventilator, pa se preporučuje da seks upražnjavate u blizini ovih uređaja. Žena treba da se osloni rukama o zid na kome se nalazi klima, a muškarac da je uzme otpozadi, pridržavajući se za njene kukove. Na ovaj način ćete se oboje rashladiti, ali i uživati u ljubavi.

Čučanj bez dodira

U ovoj pozi je najbitnije da se uopšte ne dodirujete međusobno. Ona liči na pozu kaubojke, ali je specifična. Naime, muškarac treba da leži na hladnim pločicama, a žena da ga opkorači, ali da joj se pritom noge nalaze dalje od partnerovog tela. U ovoj pozi se praktično dodirujete samo u predelu genitalija.

Dogi stajl sa loptom za plažu

Ovo je idealna poza ako želite seks na plaži. Raširite veliki peškir i preko njega stavite veliku loptu za plažu. Žena neka legne na stomak preko lopte, dok muškarac treba da je uzme otpozadi. Ova poza je odlična za postizanje maksimalnog zadovoljstva, posle koga nećete biti ulepljeni peskom.

RepublikaFoto: unsplash.com
Vrela akcija uz osveženje

Seks pod tušem

Vođenje ljubavi pod tušem može biti zabavno u bilo koje doba godine, ali je posebno osvežavajuće i seksi tokom vrelih letnjih meseci. Poželjno je da kadu ili tuš-kabinu opremite prostirkom otpornom na klizanje, a preporučuje se i korišćenje lubrikanata na bazi silikona. Žena treba da stoji leđima okrenuta muškarcu, a za bolji oslonac može se lagano saviti u struku i pridržavati se rukama za dno kade ili tuš-kabine.

Kaubojka na hladnim pločicama

Ako je muškarac skloniji znojenju, ovo je idealna poza za vas. Stvar je u tome da je veći deo posla na ženi, ali se partner neće znojiti i znoj neće kapati po vama. Još jedna od prednosti ove poze je to što možete da kontrolišete tempo i time osigurate neverovatan orgazam. Vaša tela se minimalno dodiruju, ali oboje imate veoma seksi pogled jedno na drugo. Možete uključiti ventilator ili uživati u ovom položaju na hladnim pločicama ili podu.

Obrnuta kaubojka u kadi

Neka muškarac sedne u kadu, nasloni leđa na ivicu i ispruži noge. Kadu napunite s malo vode, a žena neka sedne na partnera tako da bude okrenuta leđima. Neka mlaz iz slavine pada tačno između nogu. Dok vodite ljubav na ovaj način, zadovoljstvo će biti ogromno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading