(FOTO) VODITELJKA KVIZA PLAKALA U PROGRAMU: Od Kristine niko to nije očekivao!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.07.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina izgleda kao hladna i udaljena od takmičara!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dešavalo joj se i da zaplače!

Voditeljka Slagalice Kristina Radenković priznaje da nije od kamena iako često pred kamerama izgleda hladno, i naglašava da je naučila da se kontroliše i da iznosi mišljenje samo kada se to od nje traži.

Kristina osim Slagalice radi i kviz Stigni me ako znaš, a sada otkriva da je ponosna na ovaj projekat.

- Ceo tim je preponosan na uspeh koji smo postigli, ali ne uznosimo se u njemu nego vredno radimo na stvarima koje ga mogu učiniti još boljim za sledeću sezonu od jeseni. Dok smo postavljali kviz, nismo razmišljali o gledanosti, nego smo dobru energiju usmerili na proizvod, jer je termin od 22 časa nezgodan, što je dobro poznato svim ljudima iz televizijskog posla. Tako da smo 22 časa učinili zgodnim i visoki rejting nam je samo dao vetar u leđa za naredne epizode- rekla je Kristina i otkrila da li je kviz tip programa koji joj najviše odgovara:

RepublikaFoto: instagram.com/krisradenkovic
Ali je pre svega profesionalac!

- Indikacija koju sam dobila od svojih nadređenih, kojima beskrajno verujem, jeste da budem kakva i jesam, tako da verujem da bi svakom ko je malo slobodnijeg i vrcavijeg duha to izuzetno prijalo.

Iako je uvek smirena i nasmejana pred kamerama, Kristina otkriva i da li postoji nešto što može da je izbaci iz takta:

- Izbace me nekada stvari iz takta, ali to je neprimetno nekome ko me ne poznaje. Dugo sam u televizijskom poslu i naučila sam da se kontrolišem. Na početku rada na televiziji dešavalo se i da se zaplačem uživo u programu, ali sam naučila lekciju, a to je da sam lice koje iznosi informaciju i da tu nema mesta za preemotivna reagovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading