VRHUNAC SE MOŽE DOŽIVETI I BEZ SEK*A I MASTURBACIJE! Pročitajte i kako! NIJE NIMALO TEŠKO!

Autor: Republika

Lifestyle

29.03.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak za seks Barbara Karelas tvrdi da se orgazam može doživeti bez i jednog dodira.

RepublikaFoto: pixabay.com

Pored uobičajenog samozadovoljavanja, do vrhunca se može doći disanjem i putem misli, bez i jednog dodira.

Stručnjakinja za seks Barbara Karelas (52) tvrdi da se do orgazma može doći samo dubokim disanjem, a svoju veštinu prenosi i drugim ženama. Barbara kaže da na njenom kursu u Njujorku žene leže na podu, izvodeći vežbe disanja i stežući mišiće.

Trejsi Klark Flori, novinarka koja je isprobala terapiju Barbare Karelas, kaže da je zaista imala "dublje vantelesno iskustvo", kako to naziva "učiteljica", ali je sa druge strane i skeptična, pitajući se da li je to bilo prouzrokovano seksualnim uzbuđenjem ili pak hiperventilacijom.

- Tokom seanse Barbara traži od žena da potpuno odevene i raširenih nogu legnu na pod i slede njena uputstva o dužini i intenzitetu daha. Ljuljanje bokovima napred-nazad i ispuštanje glasnih zvukova može pomoći u procesu - rekla je Trejsi, dodavši da pomaže i izvođenje Kegelovih vežbi.

Trejsi kaže da je doživela orgazam duboko i brzo udišući i zadržavajući dah uz istovremeno pritiskanje tela ka podu. Svoj orgazam opisuje kao "duboko vantelesno iskustvo" koje se sastojalo od tuposti, grčenja prstiju i suvih usta, a posle njega s poda nije mogla da se pomeri punih deset minuta.

Tehnika Barbare Karelas inspirisana je terapijom popularnom sedamdesetih godina prošlog veka, kada se verovalo da ljudi pomoću disanja ponovno proživljavaju traumatična životna iskustva. Iako ni jedna naučna studija nije potvrdila delotvornost tih terapija, neke studije su pokazale vezu između disanja i seksualnog uzbuđenja.

Istraživanje, koje je sprovela klinički psiholog Sindi Mestin, utvrdilo je da žene koje hiperventiliraju (duboko dišu) pre gledanja erotskog filma pokazuju znatno veći nivo genitalnog uzbuđenja, za razliku od žena koje nisu duboko i brzo disale pre gledanja filma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading