Feng-šui saveti za buđenje seksualne energije i strasti u krevetu: Uspostavite ljubavnu harmoniju u spavaćoj sobi

Autor:

Lifestyle

24.03.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaljili ste se od partnera, sve manje vremena imate jedno za drugo zbog posla, obaveza ili dece... Vreme je da to promenite. Sledite savete drevne kineske veštine...

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Mašta, volja i, naravno, hemija neophodne su za dobar seks, ali postoje stvari na koje često zaboravljamo. Naime, da biste uspostavili harmoniju u svom ljubavnom životu, možda bi trebalo da uredite spavaću sobu prema feng-šui pravilima... Veoma je važno da izbegnete severnu stranu doma, pogotovo kada se radi o toaletu, prozorima i ulaznim vratima jer njihova pozicija na severnoj strani loše utiče na potenciju muškarca.

Međutim, pošto je nemoguće promeniti poziciju prozora i vrata jer to iziskuje velike troškove i posao, feng-šui stručnjaci savetuju da iskoristite magičnu moć soli. Naime, prvog i 15. u mesecu pospite malo soli po kući, pogotovo u spavaćoj sobi. Na ovaj način ćete neutralisati negativnu energiju, loše uticaje, pročistićete međusobne odnose i, ono što je svakako najvažnije, poboljšaćete svoj seksualni život.

Pored ovoga, u spavaćoj sobi mora da vlada potpuna čistoća jer, prema feng-šuiju, za napredak i dobar ljubavni život neophodan je čist životni prostor. Zato, ukoliko ste izgubili interesovanje prema partneru, romantika je utajila, očistite dom, pa će i vaš ljubavni i seksualni život biti bolji. Najbolje je da zajedno napravite veliko spremanje, a Tetka Saveta vam donosi i još nekoliko saveta koji će vam pomoći da unapredite seksualni život u feng-šui stilu.

RepublikaFoto: Photo by Annie Spratt on Unsplash
Foto: Ilustracija

1. Odaberite pravo mesto

Idealno bi bilo da se spavaća soba nalazi na jugozapadnom delu, a ako to nije moguće, onda bi jugozapadni ugao u sobi trebalo da bude središte vaše ljubavi. Neka taj prostor bude poseban - stavite vaše zajedničke fotografije ili stvari koje imaju određeno značenje za vašu vezu.

2. Boje za razbuđivanje mašte

Tople i zemljane boje otvaraju srce i povezane su s erotskom energijom u svima nama, dok hladne poput plave i zelene mogu ohladiti strasti i osećanja. Zato posteljina treba da bude u toplim bojama - crvenoj, narandžastoj, žutoj, zlatnoj ili bež.

2. Mekano je prijatno

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, prema feng-šuiju, vaš krevet mora biti čist, mek i udoban. Pored toga, koristite prekrivač od veštačkog krzna, plišane jastuke i svilenu ili satensku posteljinu jer su prijatni na dodir. Nežni materijali će vam pomoći da se opustite i prepustite uživanju.

RepublikaFoto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash
Foto: Ilustracija

3. Tajna je u svetlu

Nikako ne smete zaboraviti na osvetljenje. Umesto jakog svetla, odaberite manje lampe ili sveće koje će vam pružiti diskretnu i nežnu svetlost tokom vođenja ljubavi.

4. Senzualnost

I na samom kraju ono najvažnije - zadovoljite svoja čula. Vid - nosite seksi donje rublje i gledajte ljubavne i erotske filmove sa svojim dragim. Sluh - slušajte omiljenu muziku. Miris - koristite mirisne sveće, losione, parfeme. Dodir - uvek nek vam bude čista kosa, nosite mekane svilene spavaćice i redovno menjajte posteljinu. Ukus - s vremena na vreme počastite dragog i sebe čokoladom, jagodama i šampanjcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading