TRI PUTA DNEVNO SA 20 GODINA MLAĐIM: Ispovest žena o intimnim odnosima u PEDESETIM, tvrde da je u pitanju NAJBOLJI se*s ikada!

Autor:

Lifestyle

27.02.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako mislite da seksualni život prestaje kada uđete u šestu deceniju, razmislite ponovo.

RepublikaFoto: Photo by Sage Kirk on Unsplash
Foto: Ilustracija

Britanka Šakti Sundari (56), iz severnog Londona, udavala se dva puta, ali je otkrila kako je seks sa njenim novim partnerom, preduzetnikom Robom (36), najbolji koji je ikad imala.

Majka dvoje dece i učiteljica tantričkog seksa progovorila je o svom seksualnom životu u pedesetim.

"Seks je uvek bio ogroman deo mog života, a sada sam u pedesetima i bolji je nego ikad. Bila sam nevina do 21. godine, udala se sa 24 i seks je bio tako dosadan. Sećam se da sam pomislila: 'Ovo ne može biti sve što postoji.'

Nakon razvoda četvorogodišnjeg braka, upoznala sam mlađeg ljubavnika koji me je upoznao sa neverovatnim seksom, oduševio me je.

Znao je kako da zadovolji ženu i istraživao je nove stvari.
"U 35. godini, ponovo sam se udala i imali smo sjajan seksualni život. Međutim, nakon teškog prvog porođaja, seks mi je bio bolan, što je dovelo do razmirica između nas. Razveli smo se pet godina kasnije. Od tada uvek privlačim mlađe muškarce. Izgledam mlađe nego što jesam, jer sam zdrava. Plešem, trčim, vežbam jogu i meditiram.

Pre četiri meseca upoznala sam Roba na dobrotvornoj akciji u Londonu. Imamo seks dva ili tri puta dnevno. Nisam mogla da zamislim da nemamo seksualni odnos kad smo zajedno i to uvek traje duže od sat vremena. Bila bih razočarana da je drugačije jer brzi seks nije za mene.

Mlađi muškarci više odgovaraju mojoj energiji i izdržljivosti. Prolazim kroz menopauzu već dve godine, ali to uopšte nije uticalo na moj polni nagon. Za mene seks nije samo fizički čin. Rob i ja smo na istoj talasnoj dužini - oboje imamo samopouzdanja, otvoreni smo i  imamo slične vrednosti, što nas čini kompatibilnim u spavaćoj sobi. Ne osećam da treba da sređujem za mlađeg muškarca. Retko se šminkam, farbam kosu i brijem noge.

Ali muškarci koji me privlače smatraju da sam stvarno seksi. To nema nikakve veze s tim da izgledam privlačno. Radi se o unutrašnjem samopouzdanju, koje imam. Mislim da je briljantni seksualni život dostupan svakoj ženi.

Želim da poručim ženama da se povežu sa svojim telom i razumeju svoju seksualnost, jer je to ključno za bolji seks. Žene u pedesetim godinama ne bi trebalo da osećaju kako je njihov seksualni život završen. Moj je sve bolji."

Uživamo u seks zabavama. Biram s kim smem u krevet


Sarah Tajli (54)  takođe kaže da sada ima najbolji seks u svom životu. Ona je trener za veze i živi u Hampstidu u severnom Londonu. Na seksualne proslave počela da ide u kasnim četrdesetima i kaže da je to obogatilo njen odnos s partnerom Tomom (36), menadžerom maloprodaje.

Ovo je njena ispovest:

"Kad odemo na seksualnu zabavu i vidim kako Tom uživa okružen ženama koje ga smatraju privlačnim, to me tera da ga želim još više.

Seks koji imamo kad se vratimo kući zaista je strastven jer smo celo veče proveli u jakoj želji. Ono što radimo potpuno je drugačije od afere. Preljubnici su tajanstveni  i sebični, a ono što mi radimo poboljšava naš odnos.

Seks u mojim tridesetim i četrdesetima bio je dosadan. Imala sam tajne fantazije o tome kakav bi seks mogao biti, ali s bivšim suprugom to nije bilo tako.

Kada je moj brak završio posle 17 godina, znala sam da ne želim ponovo biti u monogamnoj vezi. Imala sam 45 godina i bila sam slobodna kad sam išla na svoju prvu seksualnu zabavu. Bilo mi je ugodno biti u blizini istomišljenika.

Bila je to glamurozna zabava za odrasle u Londonu s okruglim krevetima i baršunastim nameštajem - sve što biste očekivali. Seksualno me je jačalo.

Osećala sam se samouvereno i uzbuđeno da upoznam otvorene ljude koji su me želeli i osećali se seksualno ugodno sa sobom.

Pre četiri godine upoznala sam Toma preko zajedničkih prijatelja i odmah smo zajedno krenuli na seks zabave. U početku nije bilo lako jer su se uvukle ljubomora i nesigurnost. Zato smo se povukli i uspostavili osnovna pravila. Sada, ja sam zadužena za to s kime sme imati seks i ja mu biram žene, pa to postaje deo uzbudljive igre.

Niko od nas ne sme imati seksualni odnos više od tri puta s istom osobom i nema kontakta s drugima van zabava. Naporno radimo na rešavanju nesuglasica, što je ključno. Pre pandemije išli smo na zabave svakih nekoliko nedelja,, ali sada je to na čekanju.

Još uživamo u seksu tri puta nedeljno, a stvari začinjavamo seksualnim igračkama i kupkama s mehurićima osvetljenim svećama. Žene u pedesetim godinama trebaju da žive svoj najbolji deo života. Možemo ponovo da imamo sve što želimo. U životu nam treba raznolikost, a ja sada imam najbolji seks ikad."

Pomisao na seks u mojim godina je neugodna

Sa druge strane, učiteljica Čandini  Vilson (57) oseća sasvim suprotno. Ona živi u Micklefieldu, a bankarskim službenikom Džekom (57) i ima ćerku i unuku, prenosi stil.kurir.rs.

Ovo je njena priča:

"Čim su mi menstruacije tokom kasnih četrdesetih postale neredovne, moj  seksualni nagon se smanjio. Do tada sam imala zdrav libido i uživala u seksu barem jednom nedeljno.

"Bila sam toliko umorna, da me čak i kuvanje čaja umaralo. Pronalaženje energije za seks bilo je na dnu moje liste prioriteta i kad noću legnem u krevet, samo sam htela da spavam. Moj nedostatak libida počeo je postepeno da se pojavljuje, ali sada nemam nikakav seksualni nagon.

Kad legnem u krevet, to mi je poslednje na pameti i imam sreće jer se Džek oseća isto. Slaže se sa mnom i radije bi se dobro naspavao nego ostao budan zbog seksa. Još smo srećan bračni par i uživamo u maženju, ali dalje ne idemo. Ne vršimo pritisak da imamo spolne odnose kada ni jedno od nas nije zainteresirano.

Čini nam se da smo sličniji najboljim prijateljima nego mužu i ženi i imamo naviku da idemo na spavanje u različito vreme, što ne pomaže situaciji. Kad smo pre šest godina postali baka i deka, to nam je takođe promenilo pogled na intimnost.

Moja uloga se promenila i od pokušaja da budem seksi supruga postala sam dopadljiva, praktična baka. Imala sam nove odgovornosti koje su bile puno važnije od mog seksualnog života. Sad mi je neugodno zbog pomisli na seks u mojim godinama. Osećaj je jednostavno pogrešan."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading