NISMO IMALI SE*S S ZBOG NJEGOVE MAJKE: Iskrena ispovest devojke psihijatru, VELIKA SMETNJA dovela do prekida intimnih odnosa

Autor: Republika

Lifestyle

10.02.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preselila se kod svog dečka i njegove mame nakon što su bili zajedno šest meseci.

Foto: Ilustracija

- Otkako me majka mog dečka optužila za varanje, nisam imala se*s s njim. Iako kaže da mi veruje, sada postoji neka nevidljiva barijera između nas - napisala je jedna devojka za psihoterapeuta Deidre. Preselila se kod svog 26-godišnjeg dečka i njegove mame nakon što su bili zajedno šest meseci. Ali vratila se roditeljima nakon četiri meseca, jer se njegova mama uvek mešala u njihovu vezu.

- Imam 23 godine i prva sam devojka svog dečka. Većinu jutra sedila bi na kraju našeg kreveta i razgovarala s njim o bilo čemu. Bilo je čudno. Tada mu je rekla da misli da sam ga prevario. Znam da se oseća nesigurno pred našim roditeljima, ali boli kad me odgurne od sebe - nastavila je. -

- Možda mu treba više privatnosti ili optužbe njegove majke lutaju u njegovom umu. Sada možete samo da prošetate zajedno. Organizujte nekoliko seksi razgovora i izgradite njegovo samopouzdanje. Napetost je odličan lek - odgovorio joj je stručnjak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adolf

13.02.2021 11:22

Mali saveti, nikakva korist...