ZA OTVARANJE NOVIH MOGUĆNOSTI: Pet "tajnih" erogenih zona za vrelu akciju

Autor: Prva, Republika

Lifestyle

03.12.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno svi mogu da nabroje najčešće erogene zone, ali postoje i one koje nisu toliko očigledne. Stručnjak za seks i veze, Anabel Najt, objasnila je kojih su to pet neočekivanih erogenih zona. Pogledajte!

Seks (Ilustracija)

Teme

Prepuno nervnih završetaka, teme je jedna od najboljih nepoznatih erogenih zona. Neka vam partner vrhovima prstiju lagano masira teme, a vi se prepustite uživanju.

Nadlanica

Ovde nas retko dodiruju, tako da su nadlanice donekle tabu.

One su takođe "na putu" prema intimnijim delovima tela, pa i to doprinosi uzbuđenju. Po nadlanicama možete lagano, kružnim pokretima da prelazite prstom.

Kolena

Radi se o području iza kolena, baš na pregibu noge, gde je nešto mekša koža. To je takođe mesto koje nam drugi retko dodiruju, što znači da osetimo mali nalet uzbuđenja kada nas tamo neko dotakne.

Takođe, tamo je i puno nerava, što znači da se radi o veoma osetljivom području. I ovde dobro funkcionišu lagani dodiri.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prsti na nogama

Mnogi ljudi zaziru od diranja stopala, ali nožni prsti nisu samo za ljude s fetišom, zapravo mogu da budu izuzetno seksi mesto za početak predigre.

Iako su neki golicljivi već i na najmanji dodir, mnogi uživaju kad im se ližu, sisaju ili maze nožni prsti.

Stomak

Stomak je blizu vaše glavne erogene zone, pa osećaj iščekivanja može da bude izuzetno uzbudljiv.

Takođe je i dobro mesto za igranje temperaturom. Pokušajte u ustima da držite nešto hladno ili toplo, te tada ljubite stomak partnera/partnerke, piše The Sun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading