KO KAŽE DA JE FUDBAL BITNIJI OD SEKSA? Muškarci bi gotovo sve trampili za jednu partiju, a naročito ovih 11 stvari

Autor: Objektiv, Republika

Lifestyle

04.11.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je muškarcima seks veoma važan, nije nikakva novost, ali opet je veoma zabavno pogledati čega bi se sve jači pol odrekao zbog vođenja ljubavi.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash

Prema jednoj anketi, u kojoj je učestvovalo oko 800 muškaraca različite životne dobi, jači pol bi sve "trampio" za seks.

Oni bi se odrekli (57,67 odsto) mobilnih telefona, odlaska u teretanu (60 odsto anketiranih), ali bi zbog "lubavnih igrica" zaboravili i na dogovor sa drugarima da izađu u grad (62,05 odsto ). Zadivljujućih 64,08 odsto bi se odreklo kafe!

Većini muškaraca seks je čak važniji i od fudbala. Naime,  67 odsto anketiranih je glatko priznalo da bi se odreklo fudbala i drugih sportova zbog vođenja ljubavi, 68 odsto njih bi zanemarilo i brijanje.

 

 

Više od 70 odsto bi reklo "ne" jedenju pice, samo zbog vođenja ljubavi, a skoro 71 odsto bi se odrekao društvenih mreža.

 

"Tričavih" 71,63 odsto bi zaboravilo na hamburgere, dok bi 72 odsto muškaraca ostavilo piće zbog seksa.

I na kraju, 72,43 ljubavnika bi se odreklo video igara zbog akcije u krevetu…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading