Pandemijske igre u krevetu: Ovo obavezno morate probati - "COVID-69" i "zamaskirani napadač" garantuju užitak i vrhunske orgazme

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

27.04.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje pandemija koronavirusom ljudi ne prestaju da svojom kreativnošću olakašaju boravak u izolaciju. Tako su se u obalsti ljubavnih odonsa pojavile nove, eksperimentalne poze koje garantuju vrhunsko uživanje tokom seksa.

Foto: Ilustracija

Korona kaubojka

Ovo je položaj u kojem žena vodi glavnu reč. Zvuči li vam položaj korona kaubojke primamljivo, naterajte partnera da legne na leđa. Kleknite između njegovih nogu leđima okrenuti prema njemu. Svoje listove ugurajte ispod njegovih bedara i lagano se nagnite telom prema napred. Najbolje je kod ovog položaja to što omogućuje duboku penetraciju bez puno akrobacija.

Covid-69

Za položaj 69 u seksu su svi čuli, ali jeste li čuli za novi seksualni položaj koji je zavladao spavaćim sobama? Covid-69 je nova varijanta uvek dobrog klasika, a cilj je da jedan partner drugome pruži maksimum užitka. Jedan partner treba ležati drugome na grudima, glavom naslonjen na njegove noge savijene u kolenima, dok je glavna erogena zona, ona genitalna, ispred partnerovih usta. Onaj ko pruža užitak ima savršen pristup svemu što želi da straži, a onaj ko prima treba samo da leži i uživa. Naravno, uloge povremeno treba menjati.

Karantin ekspres

Ovo je vrlo jednostavan položaj za seks: dovoljno je da ostanete u položaju u kojem ste verojatno spavali (vi na boku, a partner priljubljen uz vas od pozadi) i bacite jedan seks na brzaka pre nego što sednete u svoje kućne kancelarije. Ako to nije dobar način da započnete dan…

Pumpica za dezinfekciju

Ako ste raspoloženi za malo avanturizma i želite isprobati nešto novo, položaj dezinfekcijske pumpice je prava stvar za vas. Možda će vam trebati vremena da se snađete u položaju, ali kad uspete, užitak je zajamčen. Legnite na leđa i noge prebacite gotovo preko glave. Partner neka stane iznad vas, nogu raširenih tako da je svaka s jedne strane vaših ramena i zatim neka se lagano spušta u čučanj kako bi mogao penetrirati. Njegovi pokreti će biti zaista nalik stiskanju i spuštanju pumpice iz koje na ruke izlazi dezinfekcijsko sredstvo. Možda ćete imati osećaj da vam se vrat malo koči u tom položaju, ali kažu da položaj donosi tako dobar osećaj da se isplati malko istrpeti. Osim toga, pojačan dotok krvi u vašu glavu može pojačati orgazam.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napokon vakcina

Ovo je zapravo klasičan položaj u kojem je žena gore i ima apsolutnu kontrolu nad ritmom i dubinom prodiranja. „Kaubojka, jahanje, žena gore….kako god zvali ovaj položaj on nudi 100 postotni užitak i ženi koja vodi igru i muškarcu. To nije novootkriveno vakcina, već stara,  i sa garantovanim učinkom!

Dubinsko čišćenje

Ovo je kao da se dogodio ludi obrt u klasičnom misionarskom položaju. Vi ležite na leđima, kao i kod običnog misionarskog položaja, ali noge morate dignuti pod pravim uglom u odnosu na telo. Oslanjajući se na vas i vaše butine partner ulazi i izlazi iz vas. Stručnjaci preporučuju da što jače stegnete mišiće karlice e jer će trenje tako biti još intenzivnije i veća šansa za postizanje orgazma putem G tačke. To će stvarno biti čišćenje od kojeg će vam se oboma zavrteti u glavi.

Zamaskirani napadač

Naravno, služi za sprečavanje zaraze, ali kad je već imate zašto tu masku ne biste upotrebili i da malo začinite stvari u spavaćoj sobi. Doggy stil takođe spada u proverene klasike, a da ne govorimo o tome da je upravo savršen u vreme kad je poželjno izbegavati kontakt usta u usta. Dodajte toj pozi još i masku i imat ćete seks o kakvom ste ko zna koliko puta maštali (sa strancem kojem ste toliko privlačni da je morao da vas napadne). Uz uzbuđenje koje, verovali ili ne, može doneti taj mali dodatak kao što je maska na licu, ova poza takođeromogućava vrlo duboku penetraciju i stimulaciju G tačke. Znači, orgazam od kojeg nećete moći doći do daha. Srećom, razlog neće biti koronavirus.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading