JELENA TOMAŠEVIĆ UŽIVALA U KOMPLEKSU ZEPTERME! Upoznajte ponos Vrnjačke Banje!

Autor: Republika

Razonoda

14.06.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj prestižni apartmanski kompleks u završnoj fazi, izbor je svih koji traže savršen beg od obaveza i stresa, a među njima je i pevačica Jelena Tomašević.

RepublikaFoto: Promo
Jelena Tomašević uživa u hotelu Zepterme

Ekskluzivni hotelski apartmani Zepterme u Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda ponosno su otvorili vrata predstavnicima mnogobrojnih medijskih ekipa. U svojoj završnoj fazi, ovo prestižno zdanje već izgleda neodoljivo i raskošno. Brojni novinari imali su priliku da upoznaju sve blagodeti ovog čuvenog banjskog odmarališta i oaze mira i zdravlja, tokom dvodnevne posete Zepter hotelu, gde su bili smešteni.

Prilikom obilaska gradilišta, u ime investitora Zepter Real Estate, član izvršnog borda Đorđe Rašić zahvalio se svima na dolasku i otkrio sve prednosti ovog apartmanskog kompleksa.

- Hvala vam što ste nam se pridružili u tako velikom broju i nadam se da je ovo tek početak našeg druženja. Zepterme je ekskluzivni objekat kreiran kao oaza mira za beg od svakodnevnog stresa i obaveza. Jedinstveni kompleks potpuno opremljenih jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana prvi put je prisutan na našem tržištu i projektovan je kao najsavremenije mesto za odmor i relaksaciju. U njih su inkorporirani vrhunski materijali, stolarija, keramika, parket, nameštaj, kuhinjski elementi, bela tehnika i elektronika, jer su nam udobnost i komfor stanara na prvom mestu.

I pop zvezda Jelena Tomašević bila je jedna od brojnih zainteresovanih za Zepterme apartman, te je tokom posete Banji poželela da sazna sve detalje o projektu, obiđe pokazni stan, a potom i one koji su u završnoj fazi izgradnje. 

Posebno ju je oduševila dodatna pogodnost Zeptermi, a to je da će se u prizemlju, u lokalima strukture od 22 do 204 kvadratna metra, nalaziti tržni centar sa bogatom ponudom prilagođenom svim generacijama. A Spa&Wellness zona sa teretanom, saunom, slanom sobom, đakuzijem, floating terapijom, korisnicima će omogućiti da dostignu balans tela, uma i duha i sasvim se opuste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading