RAJ NA KOPAONIKU: Hotel Putnik je pravo mesto za vašu relaksaciju

Autor: Promo

Razonoda

28.07.2020

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste već izabrali gde ćete provesti letnji odmor? U ovim izazovnim vremenima, više nego ikad nam je potreban odmor.

RepublikaFoto: Promo foto
Hotel Putnik

Potreban nam je ventil od stresa, oaza mira i opuštanja, balans, priroda i vreme samo za nas. Kopaonik nudi mnoštvo aktivnosti, kako za ljubitelje aktivnog odmora i rekreacije, tako i za one koji samo žele da se dobro odmore, napune baterije i opuste.

Svež planinski vazduh koji budi sva čula, predivna priroda koja u nama izaziva spokoj, topli dani idealni za istraživanje i duge šetnje, i sveže večeri zaslužne za miran i dobar san. Hotel Putnik nalazi se na najlepšem delu planine Kopaonik, na Sunčanoj dolini, na 1650m nadmorske visine. Moderno uređen, komforan i tople planinske estetike predstavlja svojevrsnu oazu za odmor iz snova.

RepublikaFoto: Promo foto
Bazern u hotelu

U sklopu hotela nalaze se pansionski restoran i A la carte restoran „Stara vila“, mesto gde ćete upoznati svu čaroliju gastronomije, sa predivnim pogledom i sjajnom atmosferom idealan je kutak za prvu jutarnju kafu i predah tokom dana. Smeštajne jedinice kreirane su tako da zadovolje sve potrebe gostiju, a u našem Wellness&Spa centru na raspolaganju su zatvoreni bazen, jaccuzi, tepidarijum, finska sauna, infracrvena, ruska sauna i tursko kupatilo. Iskusite odmor koji prevazilazi očekivanja... 

 

Čekamo Vas u hotelu Putnik na Kopaoniku!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading