Ne znate kuda da otputujete? Agencija imaju neobično rešenje i za neodlučne turiste

Autor: B92, Republika

Razonoda

04.09.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ne možete da se odlučite gde biste otišli na odmor, možete da potražite agencije kod kojih uplaćujete putovanje, a gde ćete tačno otići - saznaćete u poslednjem trenutku.

RepublikaFoto: twitter.com/Lucky_09Visit
Foto: Ilustracija

Za avanturiste koje vole neizvesnost ovo je idealan način putovanja. U našem slučaju, oni koji žele da iskuse ovako nešto, morali bi da prvo otputuju do grada u kome se nalaze ove agencije, ali to je samo još jedna destinacija više koju ćete posetiti. 

Ovakva misteriozna putovanja postaju sve popularnija zbog nižih cena ali i zbog uzbuđenja koje nudi činjenca da niko ne zna gde će sleteti ili uploviti. U zavisnosti od agencije, neke će vratiti novac onima koji su "izvukli" odmor sa pingvinima, a nikako ne bi hteli da provedu odmor negde gde nema palmi i tirkiznog mora.

Agencija "Weekender Breaks" iz Londona nudi preko 40 destinacija širom sveta. Potrebno je samo prijaviti se za putovanje, a u "igri" su, između ostalog, Njujork, Dubai, Las Vegas, Bali, Ibica... U cenu od oko 100 evra uračunat je prevoz i smeštaj, piše Pun kufer. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Njujork

Koliko puta ste uhvatili sebe da se divite kruzerima koji uplovljavaju u neku luku? Sigurno ste se zapitali gde su sve bili i pomislili kako bi bilo savršeno otići na jedno takvo, nesvakidašnje putovanje. Agencija "Fred Olsen" nudi misteriozna krstarenja od oko 1.000 evra za putovanja od sedam ili više dana. 

Nikada ne znate u koje ćete sve luke uploviti, ali sigurno znate da će vam sam put biti nezaboravno iskustvo, a samim tim, gde god da "bacite sidro" bićete zadovoljni.

"Sharings Mystery Breaks" je još jedna agencija koja radi po principu: "Vi recite datum, mi tražimo lokaciju". Ukoliko želite okvirno da znate gde ćete putovati, oni će vam reći. 

RepublikaFoto: vivatravel.rs/
Foto: Ilustracija

Ali da ne bi u potpunosti ubili čar ovakvog putovanja, agencija svojim putnicima otkriva u koju će državu ići, ali ne i same gradove i znamenitosti. U ovoj agenciji cene putovanja se formiraju u odnosu na vaše zahteve. 

Ukoliko želite nešto drugačije, svakako treba da potražite ove ili slične agencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading