(FOTO) Šarm el Šeik nezaobilazno mesto za sve ljubitelje ronjenja

Autor: b92.net

Razonoda

29.06.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatije mondensko letovalište Egipta, ovu reputaciju je steklo zahvaljujući brojnim luksuznim hotelima koji su smešteni duž obale i koji svojim gostima obezbeđuju jedinstveni all inclusive doživljaj.

Foto: wikimedia.org/Ian Sewell
Šarm el Šeik

Iako na prvi pogled može da izgleda kao da je to sve što može da vam ponudi, Šarm el Šeik je ipak više od skupocenih hotela, slatkih plaža i lepog mora. 

Šarm el Šeik je poznata destinacija za sve ljubitelje ronjenja. 


Obalu čine tri koralna zaliva (Nama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay) pa se u kristalno čistoj vodi Crvenog mora mogu videti najrazličitije egzotične ribe i čaroban morski svet. Jahtom se stiže do ostrva Tiran, još jedne lokacije gde ljubitelji podvodnih lepota mogu da uživaju u šarenilu boja i živog sveta.

Ako ste ipak više ljubitelj atrakcija na kopnu, ni to vam neće nedostajati dok letujete u Šarmu. 

 

 


Oni koji vole da podignu nivo adrenalina posle potpune relaksacije na hotelskoj plaži, mogu da se isprobaju u vožnji motorima na 4 točka kroz sinajsku pustinju pred zalazak sunca, začinjenju ispijanjem čaja sa Beduinima pod beduinskom tentom.

 

 

 

Ako poželite da dan završite u nekom baru na plaži, izbor je veliki, a jedan od interesantnijih je Farsha Mountain Lounge, poseban tome što je smešten u steni, a dekoracija i atmosfera učiniće da vas obuzme duh orijenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading