ŠTENE REANIMACIJOM SPASLO ŽIVOT POLICAJCU! Sposobnosti ovog malenog koker španijela da oživi pacijenta potpuno će vas raznežiti!

Autor: Republika

Lifestyle

28.09.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte neverovatan snimak kako maleni crni pas reanimira policajca u nesvesti, koristeći savršenu tehniku masaže grudi i provere otkucaja srca.

Foto: Printscreen/RT

 

Ruski portal Raša tudej objavio je neverovatan snimak kako pripadnici snaga te zemlje, koji dejstvuju zajedno sa psima, održavaju vežbu tokom koje demonstriraju kako štene koker španijela spasava život jednom policajcu. 

Naime, po snimku je jasno da životinja poznaje tehniku reanimacije jer u jednom trenutku, kada shvata da je policajac u opanosti, ona počinje da mu skače po grudima, a zatim glavu naslanja na njegov vrat kako bi osetila da li ima znakova života. 

 

 

Snimak se u trenu proširio društvenim mrežama, a ljubitelji životinja su ostali zaprepašćeni umećem i predanošću mladog crnog psa. 

- Ništa lepše nisam videla u životu. Ne zaslužujemo ih - napisala je jedna korisnica Tvitera ispod snimka, aludirajući na ljubav koju su psi u stanju da poklanjaju ljudima.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading