AVA JE IZBEGLA SMRT PRŽENJEM STRUJOM: Sada joj tražimo dom

Autor:

Lifestyle

28.03.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestomesečno mače koje je dobilo ime Ava je boravila u trafo stanici gde ju je pržila struja. Zahvaljujući dobrim ljudima je trenutno zbrinuta, ali i dalje čeka da se javi njen novi vlasnik koji će brinuti o njoj i čiji će život usrećiti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ava u trenutku kada je pronađena i sada kada čeka nov dom

Tužna sudbina Ave potresa svakoga ko ima malo duše, posebno kada vidi fotografije mačke dok je živela na ulici, tačnije u jednom niškom trafou, 

Lice joj je gotovo bilo potpuno izgoreleo, oči skoro skorz zatvorene, a dlake na glavi spržene. Žena koja se sažalila na nju, uzela je na jedno veče, a fotografije mace okačila na društvene mreže sa napomenom da mačka ne može da ostane u njenom domu duže od 24 sata.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ava je jedva mogla da gleda

Srećom, ovu objavu je videla je Aleksandra Trajković iz Beograda koja je uspela da obezbedi pregled kod veterinara i primila je kod sebe u privremeni smeštaj.

Ava sada izgleda potpuno drugačije nego dok je bila na ulici i spremna je da usreći nove vlasnike.

Za mesec dana je postala prava lepotica, ima oko šest meseci, vakcinisana je  i biće sterilisana pre udomljavanja.

Redakcija portala Republika.rs apeluje na sve ljude dobrog srca da pomognu Avi da pronađe nov dom koji će ispuniti ljubavlju. Ko može da pomogne na bilo koji način, može da se javi Aleksandri na broj telefona 060/171-99-11.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading