SRAMOTA! U Zrenjaninu ukradeno 81 kilogram hrane namenjen za ulične pse

Autor:

Lifestyle

12.03.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje za brigu o životinjama Banata "Beta" iz Zrenjanina objavilo je na svom Fejsbuk nalogu da im je ukraden 81 kilogram hrane za pse.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- U pitanju su salame za pse koje su plaćene novcem od donacija, a zasada nepoznata osoba ih je na prevaru odnela sve do poslednje. Očekujemo snimke sa nadzornih kamera kako bi se rasvetlio ovaj zaista drski čin - kaže Gorana Beaverhousen iz ovog udruženja, a prenosi portal I Love Zrenjanin.

Iz "Bete" kažu da su trenutno ostali bez hrane za napuštene životinje i da mole donatore da im pomognu.

 

MOLIMO VAS, DELITE! Posted by Udruženje Beta Zrenjanin on Thursday, 11 March 2021

 

- Pored svih muka i dugovanja koja imamo prema veterinarima, sad nam se desilo još i ovo. Molimo pojedince i pravna lica da obrate pažnju ako im neko ponudi na prodaju ovu vrstu hrane za pse - saopšteno je iz "Bete" na Fejsbuk nalogu.

U međuvremenu, stigle su i lepe vesti, jedan Pet šop rešio je da nadoknadi svih 81 kilogram hrane i poslao je salame za pse.

 

Drugari, napokon malo lepih vesti! :D :D :D Pet shop Gama će nam nadoknaditi svih 81 kilogram hrane koju nam je neko... Posted by Udruženje Beta Zrenjanin on Friday, 12 March 2021

 

- Hvala beskrajno mnogo! Hvala i nekolicini ljudi koji su se javili da pomognu, ali i njima je rečeno da će sve što je ukradeno biti nadoknađeno zahvaljujući ljudima iz pet šopa - napisali su na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading