PRESLATKA EKIPA: Tri mačeta traže dom!

Autor:

Lifestyle

17.12.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan nečovek je spakovao u kutiju mačiće i ostavio ih na ulici da uginu od hladnoće i gladi... Srećom, pojavili su se dobri ljudi koji su spasili život tri mačeta, a sada je na nama da pomognemo ovim slatkim macama da pronađu dom koji će usrećiti.

RepublikaFoto: facebook.com/Snezana Obradovic Candy
Tri mala šećera čekau na dobre ljude

Svo troje su očišćeni od parazita i potpuno zdravi i čekaju svoje nove vlasnike, a ukoliko sami niste u mogućnosti da ih primite u svoj dom, molimo vas da pomognite u potrazi za ljudima velikog srca.

- Ovo je jedna mačeća ekipa u koju ćete se svi zaljubiti na prvi pogled. Moja prijateljica i veliki humanista Nataša Matić je pronašla ove mačiće. Zamolila me je da joj pomognem i da ih negde smestimo jer nije stalno u Srbiji i nema kome da ih ostavi. Ana Kojić se jedina odazvala na njen apel i smestila ih je kod sebe gde ova ekipa uživa, odmara, igra se i, što je najbitnije, u toplom su. Ne smrzavaju se na ulici gde su i ostavljeni u malenoj kutiji. Sestrica jedna je stradala, a njih troje su preživeli. Mačići su NEODOLJIVI! Nataši sam obećala da ću joj pomoći oko udomljavanja mačića.

Nismo ih delili ranije jer su morali da prođu veterinarske preglede. Apsolutno su zdravi, očišćeni od parazita i cekaju svoju prvu vakcinu - objavila je Snežana koja kaže da svi zainteresovani mogu da joj pišu u inbox na Fejsbuku ili na br. tel: 064123862
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading