(FOTO) Rok zvezda životinjskog carstva: Ovoj preslatkoj kuci bi i mnoge žene pozavidele zbog frizure

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

22.02.2020

04:13

Špringer španijel Finli ima frizuru kakvu mnoge žene žele, a ne mora da potroši bogatstvo da bi ove fensi lokne krasile njegovu glavu. Finli je, naime, rođena sa ćubicom na glavi, koja sada, kako je porasla izgleda kao da je Finli upravo išao kod frizera da radi mokre lokne.

Zbog svog neobičnog stajlinga ovaj Špringer španijel postao je zvezda Instagrama, koji već broji više od 12.000 folovera. Njegova vlasnica Rebeka kaže da Finlija šiša jednom u šest meseci, ali da ga svakodnevno češljaju kako se loknice na bi umrsile.

- Jednostavno je takav rođen. Imao je tu ćubicu kao štene i kako je Finli rastao, tako je rasla i ta ćubica i sada izgleda kao da ga vodimo svaki dan kod firzera - kaže Rebeka.

Vlasnica kaže da su apsolutno svi oduševljeni Finlijevom frizurom i da je stalno zaustavljaju na ulici.

- Kažu da izgleda kao rok zvezda, a Finli prosto obožava pažnju. Neki su čak govorili da liči na Brajana Meja, ali i Džona Lenona - kaže Rebeka i otkriva da nema ko se na ulici ne okreće sa njima.

Naravno, neobičan Finlijev izgled napravio je od njega manekena, pa se brojne kompanije utrkuju čije proizvode će da predstavlja. Zaštitno je lice igračaka za keriće, ali reklamira i ogrlice, povoce, čak i kesice za skupljanje.

Komentari (0)

Loading