VI BIRATE, SUROVA ISTINA ILI ŽIVOT U LAŽI: Kako da budete 100 odsto sigurni da vas ON koristi samo za intimne odnose?

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

08.06.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se upustite u vezu sa muškarcem, često se postavlja pitanje - šta on zaista želi? Da li je iskren u svojim namerama ili vas samo koristi za intimnost?

VI BIRATE, SUROVA ISTINA ILI ŽIVOT U LAŽI: Kako da budete 100 odsto sigurni da vas ON koristi samo za intimne odnose?

Foto: Shutterstock

Postoje određeni znaci koji mogu ukazati na to da li je muškarac zaista zainteresovan za ozbiljnu vezu ili samo želi nešto prolazno.

Priča samo o intimnim odnosima

Jedan od sigurnih znakova da muškarac nije spreman za ozbiljnu vezu jeste njegovo izbegavanje teških pitanja o budućnosti veze. Ako se muškarac ponaša nezainteresovano ili izbegava razgovor o osećanjima i budućnosti veze, to može biti znak da nije spreman za ozbiljnu vezu. Sa druge strane, jedino očemu priča su intimni odnosi sa vama.

Sastanci u poslednjem trenutku

Takođe, nedoslednost u planiranju sastanaka može ukazivati na to da muškarac ne pridaje dovoljno pažnje vezi. Ako muškarac često planira sastanke u poslednjem trenutku i ne pokazuje doslednost u svojim postupcima, to može biti znak da mu nije stalo do ozbiljne veze.

Pravi dečko ili neozbiljan muškarac

Pravi dečko će vam jasno pokazati svoja osećanja i staviti vas na prvo mesto. On će biti spreman da se posveti vezi i da uloži napor kako bi vam pokazao koliko vam je stalo. Neozbiljan muškarac mrzi druženje sa vašim prijateljima i koristi sve moguće izgovore da to izbegne. 

Foto: shutterstock

Obratite pažnju na nekoliko jasnih znakova

Prepoznavanje znakova

Kako prepoznati da li vas muškarac koristi za intimnost? Jedan od znakova može biti to što vas nikada nije nazvao svojom devojkom, iako ste već dugo u vezi. 

Verujte svom instinktu

Ključno je verovati svom instinktu i prepoznati znakove koji ukazuju na to da muškarac možda nije iskren u svojim namerama. Ako osećate da muškarac nije spreman da uloži napor u vezu, verujte svom instinktu i volite sebe dovoljno da prihvatite istinu kada je vidite.

Svi zaslužujemo iskrenu i posvećenu ljubav, zato nemojte oklevati da prepoznate znakove koji ukazuju na suprotno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading