SUPRUGA ČETIRI GODINE NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Obožavam da glumim vatraogasca, a ona treba da mi uradi OVO!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

27.05.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dugog perioda bez intimnih odnosa u braku, jedan Englez je očajan, i ne zna kako da promeni situaciju.

SUPRUGA ČETIRI GODINE NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Obožavam da glumim vatraogasca, a ona treba da mi uradi OVO!

Foto: shutterstock

- Uvek sam voleo igranje "uloga" u krevetu, ali moja supruga ne želi ni da čuje za to. U braku smo 10 godina, i na početku veze smo imali sjajan ljubavni život, ali pre četiri godine je supruga u potpunosti prestala da spava sa mnom - priča muškarac i nastavlja:

- Ne smem ni da je pomilujem, ona me odmah gura od sebe. Očajno mi je potrebno vođenje ljubavi, a u poslednje vreme maštam o raznim scenarijima u krevetu. Voleo bih da glumim vojnika ili vatrogasca, dok bi ona bila medicinska sestra koja me neguje. Predložio sam to nekoliko puta, ali ona me je odmah odbila.

Foto: Shutterstock

Njegove fantazije su se pretvorile u veliki problem

- U vreme kada je supruga izgubila interesovanje za vođenje ljubavi, počela je da ide na terapiju zbog traume koju je doživela u dvadesetim godinama. Ona tvrdi da te dve stvari nemaju nikakve veze jedna sa drugom, ali ja ipak mislim da to ne može biti samo slučajnost. Obožavam svoju suprugu, i želim da ponovo probudim naš ljubavni život. Trenutno, deluje mi da smo više prijatelji nego ljubavnici. Šta da radim - pita se Bitanac:

Odgovor terapeuta:

Iuzgleda da vaša supruga prolazi kroz problematičan period. Niste naveli o kakvoj se traumi radi, ali ako ima veze sa intimnim odnosima, jasno je da to pogađa i vaš ljubavni život. 

Ključno je strpljenje. Vaša supruga mora da se oseća sigurnom u svakoj situaciji, i to će se vremenom i dogoditi.  

Savetujem vam da trenutno zaboravite na razne fantazije, zbog kojih bi se ona osećala neprijatno. Razgovarajte sa njom i recite joj da želite da joj pokažeze koliko je volite i koliko želite da ponovo budete bliski.

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading