ISPOVEST PREVARENE SUPRUGE: Kada mi je najbolja drugarica priznala da je spavala s mojim mužem, opalila sam joj šamarčinu, a osveta tek sledi!

Autor:

Lifestyle

25.05.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Sofi saznala da ju je suprug prevario, i to sa njenom najboljom drugaricom, njen svet se srušio.

ISPOVEST PREVARENE SUPRUGE: Kada mi je najbolja drugarica priznala da je spavala s mojim mužem, opalila sam joj šamarčinu, a osveta tek sledi!

Foto: Shutterstock

A mlada Australijanka je sasvim slučajno saznala da je njena drugarica Medi sa kojom se druži 20 godina, imala intimne odnose sa njenim budućim mužem Tonijem, na njegovoj momačkoj večeri. 

Priznanje i šokantno otkriće

Sofi je podelila svoje iskustvo u pismu upućenom domaćinima podkasta "Svako ima tajnu". Ona je otkrila da je saznala za neverstvo svog muža i izdaju njene najbolje drugarice Medi, koja je priznala da je 19. muškarac sa kojim je spavala upravo Sofin suprug Toni.

Ova šokantna istina je potpuno slomila Sofi, koja nije mogla ni da nasluti da ju je suprug prevario.

Emotivni preokreti i neočekivana istina

Sofi je opisala kako je Medi, u trenutku pijanstva, slučajno otkrila svoju prevaru i time nesvesno izdala sebe pred svojom najboljom prijateljicom. Nakon suočavanja sa istinom, Sofi je odlučila da se suoči sa Medi, a njihov razgovor je doveo do neočekivanog priznanja i suza, kada je Medi priznala šta je uradila.

Foto: Shuttertock

Njena osveta će biti žestoka

Totalno zaprepašćena, Sofi je ošamarila drugaricu i posle toga se više nisu čule.

Potraga za osvetom

Pred Sofi je sada teška odluka - kako da se suoči sa preljubom svog muža i izdajom najbolje prijateljice.

Ona još ništa nije rekla Toniju, s kojim je 18 meseci u braku. Sofi želi razvod, ali nije sigurna kako da to saopšti mužu kada se on vrati sa poslovnog puta.

Još veća dilema je da li da sve ispriča Medinom dečku Džeku.

Ključevi osvete su u njenim rukama, a sasvim očekivano njeno pismo je izazvalo mnogo komnetara.

Jedni su je savetovali da sve odmah kaže Džeku, dok su drugi još kreativniji i predlažu Sofi da okupi familiju i prijatelje i potom pred svima istinu saopšti Toniju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading