I MUŠKARCI GLUME VRHUNAC U KREVETU! Zašto to rade i koje sve trikove koriste?

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

23.04.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uobičajeno je mišljenje da samo žene glume vrhunac, ali verovatno će vas šokirati podatak da i muškarci, i to u velikom broju, takođe "fejkuju" u krevetu.

I MUŠKARCI GLUME VRHUNAC U KREVETU! Zašto to rade i koje sve trikove koriste?

Foto: shutterstock

Kako navodi socijalni psiholog Dejvid Val svaki četvrti muškarac je barem jednom glumio vrhunac. Razlozi za ovo ponašanje su raznoliki, a neki od njih su slični onima koje imaju žene.

Pokušaj sakrivanja prevremenog kraja odnosa 

Jedan od razloga za glumljenje vrhunca kod muškaraca je pokušaj da se sakrije prevremena ejakulacija. Muškarci žele da prikriju da su već završili, pa se prave da postižu vrhunac kada procene da je "vreme". Ovo je jedan od trikova koji koriste kako bi prolongirali intimni odnos.

Empatija prema partnerki

Takođe, vrhunac se često poistovećuje sa partnerkinim zadovoljstvom, posebno kod muškaraca čije partnerke imaju poteškoća sa sopstvenim vrhuncem. Tada muškarci glume orgazam kako bi održali iluziju zadovoljstva partnerke, čak i ako se to postiže lažnim oslobađanjem energije.

Foto: Shutterstock

Koje trikove muškarci koriste u krevetu?

Prisustvo pritiska i mitova


Muškarci takođe osećaju pritisak da uvek budu spremni za intimni odnos, što može da dovede do glumljenja vrhunca čak i kada nisu za to raspoloženi. Mit o tome da muškarac uvek mora da bude spreman može da dovede do odsustva vrhunca i pretvaranja kako bi se ispunila očekivanja.

Kako muškarci glume vrhunac?

Muški vrhunac je praćen ejakulacijom, ali kada muškarci odluče da ga odglume, mogu da primene različite tehnike. Neki od njih ubrzavaju disanje, uvijaju se i naprežu kako bi stvorili iluziju orgazma. Naučnici su čak govorili o posebnim slučajevima lukavstva kada je pljuvačka prošla kao semena tečnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading