OVO NIKAKO NE SMETE REĆI PARTNERU PRE INTIMNOG ODNOSA: Sve ćete pokvariti i pre nego što ste bilo šta počeli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka za intimu tvrdi da ovome nije mesto u krevetu.

OVO NIKAKO NE SMETE REĆI PARTNERU PRE INTIMNOG ODNOSA: Sve ćete pokvariti i pre nego što ste bilo šta počeli!

Foto: shutterstock

Tokom intimnih odnosa teško je suzdržati prave misli, a tek dela, ali pre samog čina važno je da se usredsredite na ono što govorite. 

Ekspert za intimne odnose Emili Mors objasnila je šta ona misli o rečenicama koje jedini drugima izgovaramo.

Poslednja stvar koju želite je da kažete pogrešnu stvar koja bi mogla da ubije raspoloženje. Sada je stručnjak za se*s otkrio šta ne treba reći pre odnosa. Doktorka za intimu Emili Mors često deli svoje savete o se*su na Ks, nekadašnjem Tviteru. Ali ovaj put je podelila nekoliko saveta na svojoj veb stranici "Odnos sa Emili". Emili, iz SAD, rekla je da izbegavate izraz "ja to nikad ne radim". Takođe je podelila alternativu te rečenice, piše "Dejli star".

- Evo primer izgovora. Recimo da vas partner pita "hej, da li bi htela da probamo analni?", a ti mu se smeješ u lice. To je prilično siguran način da se neko postidi svojih želja! Čak i ako ne nameravate da se prepustite toj želji uskoro. Ne morate da kažete da, ali možete da kažete ne (ili još ne) a da ne povredite njihova osećanja. Evo kako.

Foto: Shutterstock

Šta ne treba govoriti pre intimnih odnosa

Emili je tvrdila da bi parovi umesto toga trebalo da kažu:

- Nisam sigurna da li je to za mene, ali reci mi više o tome zašto to želiš.

Prema mišljenju stručnjaka za se*s, ovo je dobar način da pokažete zabrinutost za osećanja vašeg partnera. Možda će vas njihovo objašnjenje zaista oduševiti.

Emili je takođe rekla da je ovaj trenutak odlična prilika da se "produbi emocionalna intimnost i poverenje koje podstiče se*sualni odnos".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading