TESTIRAJTE SVOJU VEZU POMOĆU KEČAPA: Koliko god je ČUDNO, razlog je mnogih RASKIDA (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

29.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probajte ovo sa vašim partnerom.

TESTIRAJTE SVOJU VEZU POMOĆU KEČAPA: Koliko god je ČUDNO, razlog je mnogih RASKIDA (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Mladi nas sve više iznenađuju sa novim TikTok trendovima, a sada su smislili kako da testirate vašu vezu pomoću kečapa. 

Da dobro ste čuli, to je "ketchup challenge", a radi se tome što devojke namerno prosipaju kečap po kuhinji i traže od partnera da on to počisti. 

Izazov je naizgled toliko jednostavan da se neki pitaju da li se uopšte može smatrati "izazovom" - ali neki video snimci su gledaocima dokazali da je za neke zaista izazov.

 

 

Kada su se suočili sa zadatkom, značajni drugi su reagovali na različite načine i imali različite tehnike čišćenja. Jedna žena je objavila snimak njenog dečka kako čisti nakon prosula kečap i dodala da je "impresionirana" rezultatima.

Dok je dečko korisnika TikTok-a @bizvithamina je očistio kečap papirnim ubrusom i obrisao pult maramicom. Imao je samo jednu malu grešku - poprskao je sredstvo za čišćenje ne znajući da je to sredstvo za čišćenje drvenih površina. 

 

 

Komentari su bili razni, neki su tvrdili da je ovo apsolutna glupost, dok drugi misle da je ovo jako dobra taktika da se vidi šta tačno muškarac radi za vas. 

- Hoće li mi neko reći zašto postoji stotine odraslih muškaraca kojima teško pada ovo čišćenje kečapa. Iskreno ovo je ogroman alarm - glasio je jedan komentar. 

- Ovo može biti jedan dobar razlog za raskid. Nikome ne treba toliko tvrdoglava osoba - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading