HITNA POMOĆ JE DOŠLA PO NJU ZBOG JAKIH BOLOVA U STOMAKU - A IZAŠLA SA OVIM: Nije ni slutila šta je DEŠAVA, kada su joj lekari saopštili samo je rekla "NE"!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

18.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je ovaj dan zauvek zapamtila, a nije ni slutila koliko će posle toliko bola biti poseban.

HITNA POMOĆ JE DOŠLA PO NJU ZBOG JAKIH BOLOVA U STOMAKU - A IZAŠLA SA OVIM: Nije ni slutila šta je DEŠAVA, kada su joj lekari saopštili samo je rekla "NE"!

Foto: Shutterstock

Život Niam Hirn se preokrenuo naglavačke kada je u avgustu 2022. godine otišla u bolnicu pod sumnjom da ima upalu slepog creva. 

Na iznenađenje svih, ona je iz bolnice izašla sa novorođenom bebom.

Republika

Foto: Shutterstock

Devojka nije ni slutila da je trudna

 

Sada priznaje da je za sve to vreme prekomerno pila i pušila cigarete tokom cele trudnoće. Vrlo često je izlazila i prisustvovala raznim muzičkim festivalima. 

Ono što je najinteresantnije jeste da je ona uradila najmanje deset testova na trudnoću zbog čestih mučnina, ali su svi bili negativni. 

Svega nekoliko meseci kasnije, ujutru 9. avgusta 2022. godine, se probudila sa jakim i teškim bolovima u stomaku, te je hitno prebačena u bolnicu zbog sumnje da se radi o slepom crevu. 

 

 

Nekoliko sati kasnije, ona je rodila zdravu bebu Liama!

Niam je bila u apsolutnom šoku, ni jednog momenta posle svih tih testova za trudnoću nije ni posumnjala da je se radi o trudnoći. 

- Jedno jutro sam ustala u strašnoj agoniji, toliko me je boleo stomak da nisam mogla da se pomerim. Mislila sam da je to menstuacija, ali ona najgora u životu - rekla je mlada majka

- Ustala sam nekako, obukla se i rekla baki da nazove Hitnu pomoć. U bolnici me je dočekao težak šok, kada su mi rekli da imam trudove. Samo sam rekla da to nije moguće i ponavljala "ne,ne,ne" - dodala je. 

Tada se postavljalo pitanje da li će beba biti zdrava.

- Niko od nas nije imao pojma da li će biti zdrav. Kada se rodio, shvatili smo da je savršeno zdrava beba, ali da se rodio tri nedelje ranije. Bio je neverovatno mali - izjavila je. 

Niam je dodala je joj je trebalo dobra dva meseca da se navikne na bebu, i da je bila u blagom šoku. Srećom, vratila se kod majke da živi koja je preuzela apsolutnu odgovornost dok ona ne dođe sebi. 

- Najgore od svega je što nisam izgledala trudno, već malo debelo. Povećao se broj haljina ali ne toliko drastično - rekla je za kraj i upozorila sve žene, da pri prvoj promeni odmah odu kod lekara i provere sve. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading