SVI SE SEĆAJU BAŠTOVANA IZ SERIJE "OČAJNE DOMAĆICE": Sada je GABI progovorila o vrućim scenama sa NJIM, a kada ga vidite PAŠĆE VAM VILICA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Longorija je progovorila o "vrućim" trenucima sa snimanja serije.

SVI SE SEĆAJU BAŠTOVANA IZ SERIJE "OČAJNE DOMAĆICE": Sada je GABI progovorila o vrućim scenama sa NJIM, a kada ga vidite PAŠĆE VAM VILICA (FOTO)

Foto: Credit: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Džesi Metkalf (46) i Eva Longorija (48) nedavno su se sreli u Las Vegasu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Kao i u seriji "Očajne domaćice", zanosna glumica se svom "baštovanu" odmah bacila u zagrljaj, što je izazvalo oduševljenje njihovih fanova. Ova serija emitovala se od 2004. do 2012. godine.

Na Džesijevom Instagram profilu osvanuo je stori koji je izazvao veliku pažnju javnosti. On je podelio sliku sa njom uz opis:

- Ništa kao kad sretneš starog prijatelja. Volim te, Eva Longorija - i dodao je jedno srce pored njenog imena. Ovaj neočekivani susret izazvao je lavinu reakcija među fanovima.

Foto: Credit: ABC Collection / Everett / Profimedia

Scena iz serije "Očajne domaćice" Eva trči


Takođe, posebno oduševljenje izazvali su zbog podsećanja na njihove likove iz popularne serije "Očajne domaćice". Džesi Metkalf je tumačio lik baštovana Džona Roua, dok je Eva Longorija bila Gabrijel Solis, glamurozna komšinica koja je često stupala u vezu sa baštovanom.

Fotografiju je podelila na društvenim mrežama.

Takođe, jednom prilikom Eva je progovorila o intimnim scenama u seriji sa glumcem i kolegom.

- Nije prvotno trebalo da glumi baštovana. Trebao je jedan mlađi dečko, ali su uzeli njega jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju hemiju na setu - prisetila se Eva vrućih trenutaka sa njim, prenosi "net hr".

Danas, on izgleda bolje nego ikada, a mnogi tvrde da stari kao vino. Džesi ima 46 godina i nije zauzet, dok mu se na društvenim mrežama, devojke često udvaraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading