ZAŠTO MUŠKARCI VIŠE NE PRILAZE ŽENAMA? Nemanja i Divna su saglasi da je OVO jedini način da veza uspe!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada više načina za upoznavanje a nikada manje ljubavih veza.

ZAŠTO MUŠKARCI VIŠE NE PRILAZE ŽENAMA? Nemanja i Divna su saglasi da je OVO jedini način da veza uspe!

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/PRVA

Svi su primetili da ljudi sve manje prilaze ljudima i da je danas više nego ikada teško ostvariti romantičan kontakt. 

Kako mnogi tvrde ovo je nastalo posledica pandemije. 

To je potvrdio i fitnes trener Nemanja Milović u emisiji "150 MINUTA" na Prva TV koji je rekao da su se dosadšnja "pravila" u ljubavi promenila dolaskom socijalnih mreža.

- Zbog toga je ogroman problem jer muškarci više ne prilaze ženama. Kad priđu odmah traže Instagram, da provere, to je jedan brzi kurs upoznavanja - objašnjava on. S druge strane, motivacioni govornik i naša poznata kompozitorka, Divna Milovanović smatra da muškarcima u današnje vreme nije lako.

- Neki imaju problem da priđu i naprave prvi korak, prvenstveno jer su društvene mreže doprinele da se stvara nerealna slika očekivanja. U glavi postoji spisak uslova koje neko treba da ispuni. Takođe. žene su postale dosta agresivnije i 'lovci" - dodala je Divna.

Republika

Foto: shutterstock

Tajna srećne veze je međusobno razumevanje.

 

Kada je reč o zavođenju, prema Nemanjinom mišljenju, upravo su žene te koje prve daju signal (neverbalni) muškarcu. Sad, neki znaju bolje da ga pročitaju, drugi slabije. Dodaju, da su očekivanja danas postala prevelika, dok muškarci znaju da se trude prvih par meseci, a onda sve to nestane. Kako tvrdi fitnes instruktor, muškarci su vrlo jednostavni, te je svim ženama podelio nekoliko saveta.

- Mi imamo dve funkcije - ili jeste ili nije. Ili je nešto ozbiljno i ima potencijal, ili nije i tu se priča završava. Mi ne promišljamo previše o situaciji, već puštamo naše instinkte i analizu naše podsveti da nas uputi u jeste ili nije - rekao je on i osvrnuo se na jedno istraživanje koje je otkrilo koji parove imaju veće šanse da opstanu u prvih godinu zajedno.

Na pitanje, koji parovi imaju najviše šanse da uspeju u odnosu, fitnes trener se osvrnuo na jedno istraživanje. Kako kaže, potrebno je da se konektuju u svakodnevnim, jednostavnim emotivnim izlivima ljubavi.

"Muško dođe od kuće i kaže: 'Umoran sam, imao sam težak dan' i žena ga upita zašto je imao težak dan, ti parovi imaju 80 odsto šanse da će da opstanu u vezi ili braku. Međutim, ako žena ne odgovori i ignoriše ili još gore, dolazi do prebacivanja - 'I ja sam imala težak dan, nisi samo ti", takvi parovi nemaju prevelike šanse da uspeju", rekao je on za kraj pri čemu se složila i Divna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading