U ISTI HOTEL SMESTIO SUPRUGU I LJUBAVNICU: Žena ulovila muža u PREVARI, a ono što je uradila danima su PREPRIČAVALI!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.02.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna radnica hotela ispričala je kakvim situacijama je prisustvovala i na koje načine su muževi varali svoje supruge.

U ISTI HOTEL SMESTIO SUPRUGU I LJUBAVNICU: Žena ulovila muža u PREVARI, a ono što je uradila danima su PREPRIČAVALI!

Foto: Shutterstock

Radnica iz jednog hotela svačega se nagledala tokom svoje karijere. U ispovesti ispričala je čemu je sve prisustvovala, a iako mnoge situacije deluju kao filmske nažalost su se zaista desile. U hotelu nijedan dan nije isti i to je činjenica. Stalno ima nekih novih dešavanja. Ipak, svi koji rade tako nešto moraju imati sposobnost da brzo reaguju kako bi potencijalne probleme zaustavili i stvarne rešili. Takođe, svi koji tu rade često su pod stresom zbog neprijatnih gostiju ili nepredviđenih situacija.

Nekada su to i smešne situacije, a nekada nimalo prijatne. Mnogi komentarišu da su mogli da napišu knjigu na osnovu iskustva koje su stekli radom tu, a mi im verujemo.

Ispovest ove radnice dostojna je filmskog platna evo zbog čega.

Mirela godinama radi u hotelu i susrela se sa različitim tipovima ljudi, od onih opasnih pa do dragih i simpatičnih. Najčešće su se ponavljale situacije sa muškarcima i njihovim ljubavnicama, kao i onima koji su u isti hotel dovodili žene i ljubavnice.

Foto: pressserbia

Porodica uživa na odmoru

Pravili se da ga ne poznaju

- Više puta smo imali situacije kada isti gost boravi u hotelu u nekoliko navrata u sezoni, ali u različitim aranžmanima, jednom bi doveo porodicu pa smo svi morali da se upoznamo sa njim i da se pretvaramo kao da nema rezervaciju za dve nedelje s ljubavnicom i društvom. Bilo je i slučajeva kada ljubavnica boravi u hotelskoj zgradi, a porodica u apartmanima.

Ljubomora sa razlogom

- Jednoj ženi iz Italije je njen suprug bio jako sumnjiv pa je tražila način kako će ga uhvatiti u prevari. Odlučila je da ga uhvati kako priča s ljubavnicom na telefon pa je došla na bar i špijunirala ga. Gost je u tom trenutku sedeo i pričao na mobilni gledajući more i nije je primetio. Konobari u baru su primetili da će se nešto desiti jer se njegova supruga ljutito kretala i govorila "e, nećeš". Ostavila je utisak da je zapravo agresivna osoba, ali njeno ponašanje je na kraju bilo razumljivo jer je bila ljubomorna sa razlogom - priča Mirela i dodaje:

Foto: www.profimedia.rs

Muškarac vara ženu pred njom, a ona to ne primećuje

- Suprug je počeo da šeta po baru i smeškao se dok je pričao na mobilni, a u tom trenutku ubrzanim korakom dolazi njegova supruga do njega, čuje da on preko telefona priča sa nekom ženom, dere se na njega i govori mu: "Kako se usuđuješ to da mi radiš?! Dala sam ti svoju mladost! Uništću te!" Uzela mu je telefon, a kako se iz bara ide na balkon, bacila ga je sa bara preko balkona. On je počeo da viče na nju kako može tako da ga sramoti, da je sve umislila i da on nema nikakvu ljubavnicu. Morali smo da se uključimo pa smo im rekli da napuste bar zbog ostalih gostiju. Žena nas je kasnije zvala i rekla da želi drugu sobu jer ne može više da bude sa njim u istoj - istakla je ona, a piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading