GOSPODIN PRAVI: Tri stvari koje radi muškarac, a koje su dokaz da vas zaslužuje

Autor:

Lifestyle

08.05.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje jednostavni znaci koji ukazuju da je on "gospodin pravi" i da vas zaslužuje

GOSPODIN PRAVI: Tri stvari koje radi muškarac, a koje su dokaz da vas zaslužuje

Foto: pixabay.com

Atraktivan izgled, karakter i visina često su kriterijumi koje mnoge žene traže za emotivnu vezu i kod potencijalnog supruga. Sve ovo može da bude važno, ali ne i presudno.

Kako tvrde stručnjaci za veze, postoje tri stvari koje vam jasno pokazuju da je muškarac sa kojim ste vredan vaše ljubavi. 

1. Način na koji se ponaša prema vašim roditeljima

Jedna od bitnijih stvari je način na koji se ponaša prema vašim roditeljima. Ako je muškarac već počeo vaše roditelje da zove "mama" i "tata", kada razgovara sa vama, znači da ih je prihvatio svim srcem.

Ako ih poštuje i ne smeta mu vaša bliskost sa njima, pokazuje da nema problem da se uklopi u postojeće porodične odnose. Ukoliko njemu, s druge strane, uvek smeta nešto što kažu vaši roditelji, onda nešto nije u redu i morate to rešiti što pre. Zašto? Ako muškarac ne poštuje vaše roditelje, velike su šanse da ćete i vi u budućnosti postati žrtva njegovog sebičnog ponašanja.

2. Podržava vaše želje i ciljeve

Pod tim željama ne mislimo na torbu koju dugi niz godina želite ili na romantično putovanje. Reč je jednostavno o stvarima koje želite u životu, na primer da provedete više vremena sa njim. Ako poštuje vaše želje i ako dođe kući rano samo zato što vi jedva čekate da razgovarate s njim, to pokazuje njegovu brigu i naklonost prema vama. 

Republika

Foto: pixabay.com

Ljubav

Ukoliko vas podržava u vašim ambicijama i ciljevima i pomaže vam na putu da ih ostvarite, budite sigurni da ste našli nekog ko će umeti da vam bude oslonac u životu. 

3. Motiviše vas da postanete bolja verzija sebe

Tanka je granica između motivisanja da postanete bolji i pronalaženja nedostataka - to dvoje nemojte mešati. Ako vam partner kaže da bi trebalo, na primer, da pijete više vode i pazite na sebe, to ne znači da on gubi interesovanje za vas - to je odraz njegove brige i ljubavi.

Ako vas motiviše da idete na posao ili radite ono što želite, znate da je on "onaj pravi". Ako u njegovim razgovorima vidite i čujete da on vidi budućnost sa vama, budite sigurni da vas on neće lako napustiti, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading