DA NE BUDE PROBLEMA SA PARTNEROM: Ove tajne iz veze ne smete da odajete drugima

Autor: Srećna Republika

Lifestyle

15.11.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Veoma je bitno da naučite da poštujete intimu vašeg partnera i da ne prenosite tajne iz vaše veze svojim prijateljicama!

Foto: Photo by Ketut Subiyanto from Pexels

Neke rasprave su samo za vas dvoje

Kada se nađemo u problemu ili smo iz nekog razloga jako srećni obično se okrećemo ka najboljim prijateljima u želji da trenutnu životnu fazu podelimo sa njima. Gotovo svaka trač partija kod žena, a i kod muškaraca, kad tad se završi sa pričom o vezama i brakovima, te problemima koji se dešavaju u njima, međutim to i nije baš pametno. 

Kada svojim drugaricama ispričate probleme koje imate u vezi, ne samo da ćete izneveriti poverenje svog partnera, već ćete ga odmah uniziti u njihovim očima. Vašim drugaricama daćete povoda da o njemu misle vrlo negativno, te da nemaju poverenja u vaš odnos i da, iz najbolje namere, pokušaju da se umešaju tako da dobijete tretman kakav zaslužujete.

Da biste izbegli probleme u vezi do koje vam je stalo, zaista preporučujemo da na ove teme razgovarate isključivo sa vašim partnerom.

Ceo spisak tema koji bi trebalo da bude rezervisan samo za vas i partnera možete pročitati na portalu Srecna.Republika.rs

Komentari (0)

Loading