AKO OVO NISTE PROBALI, KAO DA NISTE NI ŽIVELI! 11 stvari koje morate makar jednom da uradite tokom vođenja ljubavi!

Autor: Republika

Lifestyle

16.05.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku života, sigurno ste imali različita seksualna iskustva: tu je bilo strasti, nekih loših odluka, eksperimentisanja koja nisu pošla po planu, i sve ono dobro i loše između.

RepublikaFoto: unsplash.com

Međutim, ljudi kažu da ako niste probali pojedine vrste seksa, da niste nikad ni živeli.

Mi vam donosimo taj spisak. Neke vrste ćete i moći samo jednom da probate, neke više nećete ni želeti da ponovite, a neke ćete praktikovati kad je raspoloženje odgovarajuće.

 

PIJANI SEKS

Ako ga do sada niste probali, naš savet je da uzmete flašu tekile i zatvorite se u kuću sa svojom dragom. Napijte se malo, otkrijte potpuno nov i lud način vođenja ljubavi.

GOLICANJE PERJEM

Kupite dugačka perja i njima golicajte partnerku po telu, pa onda neka ona vas dodiruje perjem. Dodir nežnog pera nateraće vas da se naježite i istovremeno neverovatno uzbudite.

SEKS NA PLAŽI

I ne, nije u pitanju onaj koktel koji vaša devojka voli da pije svakog vikenda…Nego se bacite na pesak i pređite na stvar! Mali savet: Probajte u zoru.

TIHI SEKS

Zamolite devojku da pokuša da ne ispusti zvuk tokom vođenja ljubavi. Bez uzdaha, dahtanja i prljavih reči…samo tihi seks! Pređite joj prstima preko leđa, gricnite je i posmatrajte kako se samokontroliše.

JEDAN NA BRZAKA

RepublikaFoto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Baš u trenutku kada vaša devojka bude kretala na put, preprečite joj put i skinite joj haljinu. Uskoro će smisliti izgovor zbog kojeg će zakasniti na posao.

SEKS U DIVLJINI

Zamislite da vodite ljubav sa prirodom! Pesma ptica, zvuk zrikavaca, zvezdano nebo…Prava scenografija za jedan spori i senzualni odnos.

SEKS SA POTPUNIM STRANCEM

Zapamtite da seks nije seks ukoliko niste grešni. Zato budite grešni jedne noći i privedite potpunu neznanku u stan. Mnogi kažu da je seks sa potpunim strancem neverovatan. Samo, ne zaboravite da koristite zaštitu.

SEKS U VODI

Samo proverite da li je voda čista, pre nego što uronite u talase strasti i požude.

ČITAJTE EROTSKE PRIČE, ROMANE

Častite se malo prljavim štivom. I dok budete čitali, masturbirajte!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading