ŠTA SE DOGAĐA SA LIBIDOM I ORGANIZMOM KAD CEO DAN JEDETE AFRODIZIJAKE!? Nauka odgonetnula!

Autor: Republika

Lifestyle

10.05.2021

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studija iz 2015. godine, koju je sproveo tim doktora za časopis International Society for Sexual Medicine, trebalo je da otkrije šta se dešava sa libidom kada ceo dan neko jede namirnice, za koje se tvrdi da su odlični afrodizijaci.

RepublikaFoto: unsplash.com

Devojka koja je sprovela ovaj eksperiment započela je dan bananom, budući da je u Kosmopolitenu pročitala da će kalijum njenoj vagini pružiti posebnu snagu.

Banana sadrži kalijum, ključni nutrijent za snagu mišića. A kada postižete orgazam, kontrakcija će biti mnogo intenzivnija.

Međutim, nije imala previše uspeha kod dečka, budući da se on ponašao kao da ona nije tu.

Ne možemo da tvrdimo da li je ovaj afrodizijak neuspešan ili je njen dečko neosvojiva tvrđava.

PREPODNEVNA UŽINA

Pojela je još jednu bananu, a onda naručila i jedan smothie sa lubenicom, koja sadrži citrulin, koji opušta krvne sudove poput vijagre.

Ovo ju je malo zabrinulo budući je rezervaciju za večeru imala oko 20 časova, pa nije želela da njena seksualna želja eksplodira do tada.

RUČAK

Bila je zabrinuta da je previše seksualnog naboja, pa je ručala tek oko 15 časova. Avokado stimuliše seksualne odgovore, poput oticanja klitorisa i lubrikacije vagine, a ako tome pridodamo i kalijum koji je putem banane unela u organizam, devojka je pretpostavila da će do kraja večeri nastati haos.

VEČERA

Do večere, ona je bila mnogo gladna, jer je tokom celog dana jela samo voće i povrće. Prvo je jela ostrige iako je rado želela da smaže burger, ali se rukovodila činjenicom da amino kiseline iz ostriga pokreću produkciju seksualnih hormona.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nakon toga je naručila čili pastu, pošto je u Njujork Tajmsu pročitala da čili otpušta endorfin koji ima ključnu ulogu u seksualnom uzbuđenju i morala je da prizna da je bilo veoma seksi kada usne nije osećala 45 minuta.

Za dezert je pojela čokoladni mus, koji je imao toliko vina, koji sadrži resveratrol, antioksidant koji potpomaže cirkulaciju i poboljšava cirkulaciju pre i posle odnosa.

Do kraja večeri, njen dečko je izgledao toliko dobro da nije znala da li je to zbog afrodizijaka ili zato što nije želela da celodnevno konzumiranje afrodizijaka bude bez efekta.

Na kraju, naučnici su otkrili da ništa što je ova devojka jela nema zapravo seksualnu moć.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading