UŽITAK ZAGARANTOVAN! Na ovaj način žene NAJBRŽE DOŽIVE VRHUNAC!

Autor: Republika

Lifestyle

12.04.2021

08:36 >> 08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U želji da otkriju koja vrsta seksa žene najviše uzbuđuje, američki naučnici su sproveli istraživanje, koje je uključivalo 1.931 ženu, starosti od 18 do 59 godina.

RepublikaFoto: pexels.com
Ilustracija

Rezultati studije su pokazali da je najveća mogućnost da dovedete ženu do vrhunca analnim seksom. Čak 94 procenta ispitanica je priznalo da im je ovo omiljena vrsta seksa, koja ih dovede do vrhunca.

Bitno je da napomenemo da je samo 31 procenat anketiranih žena želelo da govori o analnom seksu, tako da ovi rezultati nisu apsolutno pouzdani.

Naučnici su došli i do saznanja da su osobe, koje su željne da ispobaju analni seks opuštenije i veći avanturisti u krevetu, što im i obezbeđuje češći vrhunac.

Šta je analni seks

Analni seks je vid seksualnog odnosa.

Sastoji se od penetracije anusa, zatim rektuma partnerke ili partnera, najčešće penisom. Nekad se koristi i dildo, seksualna igračka koja zamenjuje falus.

Drugi na listi je oralni seks budući da je 80 procenta žena otkrilo da isključivo ovim putem doživljava orgazam, dok je kroz masturbaciju i vaginalni seks 65 procenata žena u stanju da doživi vrhunac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading