ISPOVEST PREVARENOG MUŠKARCA ZBOG KOJE GORE DRUŠTVENE MREŽE! Znam da me žena vara i slažem se s tim!

Autor: Republika

Lifestyle

09.03.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac iz Srbije podelio je svoju nesvakidašnju priču na sajtu Ispovesti. Naime, on je saznao da ga supruga vara sa svojim šefom, što ga je šokiralo.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

- Kada sam saznao da me žena vara sa njenim šefom, nisam mogao da dođem sebi. Bilo mi je muka, vrtelo mi se u glavi jer je stvarno volim. Ipak sam skupio snage i započeo tu temu sa njom - jada se muškarac i nastavlja:


- Priznala mi je da me voli ali da kod nas nema strasti odavno i da, koliko god se trudio, jednostavno ne mogu ništa da promenim i predložila mi razvod. Sa druge strane njega ne voli, jer je čista slika ženškaroša i zna da nije jedina sa kojom isto tako postupa, ali je tolika strast da ona doživi orgazam dok ga oralno zadovoljava - napisao je on.

Kako je naveo, on je odlučio ne samo da ženi oprosti prevaru jer je mnogo voli, već da joj dozvoli da povremeno ima intimne odnose sa šefom!

- Znam da će mnogi reći da sam lud ili budala ali iako to ne bih mogao da gledam, ženu sam ipak pustio da povremeno ima seks sa njim - završava muškarac ispovest koja je sve šokirala i izazvala lavinu komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading