ŽENE PROBAJTE: Sa ovim TRIKOVIMA zavešćete svakog MUŠKARCA!

Autor: Novosti, Republika

Lifestyle

18.12.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samouverenost žene jedna je od ključnih stvari.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pažnju bez obzira na telesne adute.

1. Kada žena grize usana

Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih delova tela koje muškarci primećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmere na ovaj deo tela. Reč je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv.

2. Kada žena prekrsti gole glatke noge 

Glatkoj koži može odoleti retko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekrsti noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekt će biti još veći ako to učini spontano.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

3. Kada žena ima visoku punđu 

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koje razotkrivaju delikatne uši i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se.

4. Pogled preko ramena

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan uticaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom stoleću pozirale upravo na ovaj način kada su promovirale svoje projekte. 

 

 

 

5. Kada žena razotkriva svoja naga ramena 

Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da je štite bez obzira da li  ona nosi majicu predimenzioniranog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Naga ramena teraju muškarce na zagrljaj i bliski kontakt.

6. Kada žena hoda samouvereno u štiklama 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu da zamisle dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouveren i samopouzdan način. 

7. Kada se žena smeje iskreno i sa guštom 

Muškarci ne vole kada se žene smeju njihovim šalama "na silu“. Štaviše, osvojiće ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih ustezanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading