ODLIČNA POMAGALA! Nekoliko "običnih", kućnih predmeta za seksualne užitke

Autor: Republika

Lifestyle

12.12.2020

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksualne igračke iz domaćinstva mogu biti pravo otkriće za žene koje ne vole ili ne žele ići u seks šopove, a žude za dodatnom seksualnom stimulacijom.

RepublikaFoto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Savetnici za seksualnost navode nekoliko "kućnih igračaka" i objašnjavaju kako ih upotrebljavati na siguran način.

Ogrlica s perlama - ako ne želiš pružiti svom partneru oralni seks, senzualno mu omotaj ogrlicu od perli oko penisa i jednako je lagano i razmotaj. Svidet će mu se dodir hladnih kuglica u kombinaciji s blizinom tvoje ruke i daha.

Drvena kašika - idealna je za lagano udaranje partnera po zadnjici, ali naravno pre nego što se upustite u to bitno je da da tvoj partner ili partnerka to želi.

Pokretna ručka od tuša - jednostavno skinite ručku s drške, prislonite je na ključno mesto i poigravajte se s jačinom mlaza.

Jastuci - dok se mazite s partnerom ne zaboravi da je trljanje izvrstan način za postizanje užitka, pa u određenoj pozi iskoriste priliku i trljajte se o jastuke.

 

 

Sunđer za pranje posuđa (grubi deo) - ako volite osećaj dok radite piling možda bi vam se svideo i za vreme seksa. Uzmite grubi dio sunđera za pranje suđa i dodajte mirisno ulje za masažu te protrljajte lagano grudi, unutarnju stranu bedara, unutrašnji deo zadnjice.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading